Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Η εντυπωσιακή γαμήλια δεξίωση με show από φωτιές και το δώρο έκπληξη για τους καλεσμένους [εικόνες & βίντεο]


Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Η εντυπωσιακή γαμήλια δεξίωση με show από φωτιές και το δώρο έκπληξη για τους καλεσμένους [εικόνες & βίντεο]

Η ευτυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το Σάββατο, 10 Ιουνίου, η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, επισφραγίζοντας τον έρωτά τους, στο αγαπημένο νησί και των δύο, στη Μύκονο.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια, έλαμψε στο λευκό νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη, ελκύοντας τα βλέμματα, όπως ήταν αναμενόμενο.

Διαβάστε επίσης: Είναι μία κούκλα! Δείτε τη Δούκισσα Νομικού ντυμένη νυφούλα να φτάνει στην εκκλησία!

Μετά το μυστήριο, ακολούθησε δεξίωση στον Πάνορμο, με καλεσμένους συγγενείς και φίλους του ζευγαριού, καθώς επίσης και εκπροσώπους της κοσμικής ζωής της χώρας και της showbiz.

Διαβάστε επίσης: Η πιο χαλαρή νύφη! Η Δούκισσα Νομικού μία ανάσα πριν από τον γάμο της και κάνει… ηλιοθεραπεία!

Τις εντυπώσεις στη γαμήλια δεξίωση “έκλεψαν” το show από φωτιές και τα τύμπανα που προηγήθηκαν της εισόδου του ζευγαριού στη δεξίωση.  Highlight της βραδιάς ήταν το δώρο που δόθηκε στους καλεσμένους. Πρόκειται για ένα πορτοκαλί καπέλο με το ζευγάρι να απεικονίζεται σε αυτό σε στιλ καρικατούρας. Πάρτε μία γεύση στα πιο κάτω αποσπάσματα που εντοπίσαμε στα social media:

Tags δουκισσα νομικου, δημητρης θεοδωριδης, γαμηλια δεξιωση, Γαμος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8592 s (227 Queries.) // Parse time: 1.6776 s // Total time: 4.5368 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X