Μάθετε τα μυστικά διατροφής και άσκησης της Kate Hudson!


Μάθετε τα μυστικά διατροφής και άσκησης της Kate Hudson!

Κάν’ το όπως εκείνην!

H 37χρονη Kate Hudson διαθέτει ένα από τα πιο υγιή και καλλίγραμμα σώματα στο Hollywood, ενώ ο ισορροπημένος τρόπος ζωής της αποτελεί έμπνευση για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Το ΟΚ! αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής και της άσκησής της.

ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ

Η Κέιτ είναι ειλικρινής στο πόσο δύσκολο είναι να διατηρείται σε φόρμα. "Πρέπει να γυμνάζεσαι πολύ" παραδέχεται. "Αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Μακάρι να υπήρχε κάποιο μικρό μυστικό, όμως στην πραγματικότητα δεν υπάρχει". Η αφοσίωση και η συνέπεια είναι τα κλειδιά της επιτυχίας της ηθοποιού και μητέρας δύο παιδιών. Στο πολυάσχολο καθημερινό της πρόγραμμα έχει εντάξει συχνές αλλά σύντομες προπονήσεις. "Μέσα σε δύο εβδομάδες δεν πετυχαίνεις όλα όσα θέλεις. Τα αποτελέσματα έρχονται όταν αλλάζει ο τρόπος ζωής. Δεν γίνεται να ασκείσαι για δυο εβδομάδες, μετά να σταματάς για μία εβδομάδα, να συνεχίζεις για τρεις μέρες και μετά να αναρωτιέσαι γιατί δεν υπάρχουν αποτελέσματα. Απλά πρέπει να το κάνεις", εξηγεί η Κέιτ.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ!

Αυτό που κάνει την Κέιτ να ξεχωρίζει είναι ότι έχει βρει το κίνητρο στο να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει χωρίς δεύτερες σκέψεις. "Είμαι πρωινός τύπος. Αν περάσει το απόγευμα, μου είναι δύσκολο να γυμναστώ. Όταν με το που ξυπνάς, το βάλεις σκοπό και πας να ασκηθείς, τότε η δουλειά έγινε" τονίζει η Αμερικανίδα ηθοποιός. Και μπορεί να είναι αρκετά πιο δελεαστικό να κοιμηθείς μισή ώρα παραπάνω και να μην πας στο γυμναστήριο όμως το χαμόγελο στο πρόσωπό σου μετά είναι αρκετό για να αποφύγεις την τεμπελιά. "Πιστεύω ότι όπως στα περισσότερα πράγματα στη ζωή, χρειαζόμαστε πάντα ένα κίνητρο.  Οι γυναίκες συζητούν πάντα για το πόσο θα ήθελαν να βρουν χρόνο για τον εαυτό τους και έτσι να νιώσουν ικανοποιημένες. Μπορεί μια πιο ενεργητική καθημερινότητα να μην είναι και το πιο εύκολο πράγμα, όμως τα πλεονεκτήματα είναι τεράστια" λέει η Κέιτ Χάντσον.

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Είναι εύκολο να αναλογιστείτε τη γυμναστική ως μια έξτρα δραστηριότητα μέσα στη μέρα. Η Κέιτ όμως πιστεύει ότι το μυστικό της άψογης φόρμας της είναι όταν η άσκηση γίνεται σημαντικό κομμάτι της καθημερινής της ρουτίνας. Είκοσι λεπτά άσκησης την ημέρα, όσο πολυάσχολη κι αν είναι μια γυναίκα, είναι σημαντικά και τόσο απαραίτητα όσο το βούρτσισμα των δοντιών. "Ο δικός μου κανόνας είναι να ιδρώνω έξι φορές την εβδομάδα είτε με έντονη αερόβια προπόνηση, είτε τρέχοντας γύρω - γύρω με τα παιδιά. Δεν θα έλεγα όμως ότι γυμνάζομαι πολύ, αλλά συστηματικά. Ο κόσμος πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε γυμναστική για δυο με δυόμισι ώρες. Για μένα μπορεί να διαρκεί 20 ή 40 λεπτά. Είμαι φανατική οπαδός της καθημερινής 20λεπτης προπόνησης" εξηγεί η Κέιτ.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ PILATES

Η Κέιτ έχει κληρονομήσει τα καλά γονίδια της μητέρας της, Γκόλντι Χόουν. Εκτός όμως από αυτό η ίδια κάνει pilates τα τελευταία 15 χρόνια, τρεις φορές την εβδομάδα μαζί με την προπονήτριά της Νικόλ Στιούαρτ. «Κατά κύριο λόγο δυναμώνει τον κορμό, αλλά όχι μόνο. Το pilates γυμνάζει όλο το σώμα ολοκληρωμένα. Το κορμί σφίγγει, δυναμώνει ενώ φαίνεσαι πιο ψηλή, γεμάτη αυτοπεποίθηση. Χάνεις πόντους και ουσιαστικά το σώμα είναι πιο στεγνό. Μετά τις πρώτες 10 συνεδρίες αισθάνεσαι διαφορετικά, ενώ μετά από 20 συνεδρίες βλέπεις τη διαφορά".

ΤΡΑΦΕΙΤΕ ΕΞΥΠΝΑ

"Αγαπώ πολύ το φαγητό. Το να βρεις χρόνο για να ετοιμάσεις αυτό που θα φας και ταυτόχρονα να απολαύσεις όλη τη διαδικασία μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή» λέει η Κέιτ. Η ίδια πιστεύει στο μέτρο, οπότε δεν θα αρνηθεί την απόλαυση ενός μπέργκερ όταν το επιθυμήσει. «Η υγιεινή διατροφή με εμπνέει. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις τι τρως γιατί το φαγητό είναι καύσιμο και δεν θέλουμε να δίνουμε ενέργεια στον οργανισμό μας με τροφές που δεν τον ωφελούν. Προσπαθώ να είμαι υγιής και η αλήθεια είναι ότι βρίσκομαι κάπου στη μέση. Προμηθεύομαι προϊόντα χωρίς γλουτένη ή καλύτερα για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, προσπαθώ να το κάνω. Είναι μια ομαδική προσπάθεια που κάνουμε όλοι στο σπίτι οπότε έχει παγιωθεί και τα παιδιά πια δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά". Πρόσφατα η Αμερικανίδα ηθοποιός βρέθηκε στο Παρίσι και όπως αποκάλυψε, «ήμουν στο αγαπημένο μου εστιατόριο όπου έτρωγα ό,τι αγαπώ, μπριζόλα, πατάτες τηγανητές και πολλά σταφύλια. Κάποια στιγμή έφτασε και το επιδόρπιο, κρέμα με φράουλες, και ένα ποτό. Απλά αυτό που σκέφτομαι πάντα είναι ότι όλα είναι θέμα μέτρου».

ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΑΨΟΓΗ ΦΟΡΜΑ, ΔΕΙΞΤΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ

"Γυμνάζομαι για να αισθάνομαι αλλά και να φαίνομαι καλύτερα. Δεν υπάρχει περίπτωση μια γυναίκα να ξυπνάει στις 6.30 το πρωί μόνο για να φτιάξει το κέφι της. Θέλει σίγουρα να βάλει το αγαπημένο της τζιν παντελόνι και να φαίνεται υπέροχη". Η ίδια τρέχει, παίζει τένις, κάνει αναρρίχηση και paddle και περνάει καλά με όλα αυτά. "Μου αρέσει ο χορός και γενικά οι αερόβιες δραστηριότητες. Κάποια στιγμή έκανα pole dancing το οποίο ωφέλησε πολύ το σώμα μου. Από ό,τι έχω δει μέχρι σήμερα, στο γυναικείο σώμα λειτουργεί καλύτερα οτιδήποτε είναι πραγματικά χορευτικό και δυναμώνει την αντοχή. Το pilates, το μπαλέτο και η άσκηση που επικεντρώνεται στον κορμό είναι εξαιρετική".

ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ

Η Κέιτ υποστηρίζει ότι οι γυναίκες σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να ντρέπονται να γυμνάζονται δημόσια. «Όταν συμμετέχεις σε μια ομαδική προπόνηση, κανένας δεν ασχολείται και κανένας δεν παρατηρεί ποιος είναι δίπλα του. Απλά θυμηθείτε ότι δεν έχει σημασία τι κάνεις ή από πού είσαι. Απλά βρίσκεσαι μέσα σε ένα ομαδικό πρόγραμμα όπου ο ένας στηρίζει τον άλλον. Όλοι είναι εκεί για τον ίδιο λόγο".

ΧΟΡΟΠΗΔΗΣΤΕ!

Αν κάποιος ψάξει την τσάντα της Κέιτ τότε σίγουρα θα βρει ένα σχοινάκι γυμναστικής δίπλα στο κινητό της τηλέφωνο. "Τώρα τελευταία η νέα μου συνήθεια είναι να κουβαλάω μαζί μου ένα σχοινάκι γυμναστικής. Όποτε κατά τη διάρκεια της ημέρας έχω κάποιο κενό, το χρησιμοποιώ. Μπορώ να κάνω αυτό ή απλά να κάτσω και χαζεύω το κινητό μου. Το σχοινάκι είναι η πιο δύσκολη και ταυτόχρονα απλή αερόβια άσκηση. Κάντε τρία σετ από τρία λεπτά. Πάντα σοκάρομαι από το πόσο γρήγορα ιδρώνω".

Tags Kate Hudson, Διατροφή, γυμναστικη, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1591 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4716 s // Total time: 2.6307 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X