Οι λεπτομέρειες του υπέροχου νυφικού της Κάτιας Ζυγούλη! [εικόνες]


Οι λεπτομέρειες του υπέροχου νυφικού της Κάτιας Ζυγούλη! [εικόνες]

Με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς επισφράγισαν την επί 14 χρόνια σχέση τους, με έναν λαμπερό γάμο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 3 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης: Δείτε τους εκλεκτούς καλεσμένους στο γάμο Σάκη Ρουβά και Κάτιας Ζυγούλη

Η Κάτια έλαμψε μέσα στη λευκή εντυπωσιακή, νυφική δημιουργία διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη. Η σχεδιάστρια λίγο μετά την άφιξη της νύφης στην εκκλησία, ανήρτησε φωτογραφίες στο instagram, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες της δημιουργίας.

Με ένα off the shoulder κομψό νυφικό με κεντημένες λεπτομέρειες, ένα πέπλο στολισμένο με χιλιάδες λουλούδια και μακριά σκουλαρίκια με πέρλες  η Κάτια έκλεψε την κάρδια του Σάκη για ακόμη μια φόρα άλλα και τις εντυπώσεις των καλεσμένων.

Τα λουλούδια που στόλιζαν το πέπλο της Κάτιας , ήταν κεντημένα και στα φορέματα της μικρής Αναστασίας και Αριάδνης, οι όποιες ήταν φυσικά παρανυμφάκια στο γάμο των γονιών τους.

Διαβάστε επίσης: Δείτε την υπέροχη μπομπονιέρα που έδωσαν στο γάμο τους Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη

Στη λεζάντα που συνόδευσε τις εικόνες, έγραψε: “Η μεγαλύτερη ευλογία είναι το να συμμετέχεις σε μία ανάμνηση που θα είναι πάντα αγαπημένη”, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τις θερμές της ευχές για το ζευγάρι.

Tags κατια ζυγουλη, Νυφικο, Σήλια Κριθαριώτη, Γαμος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0094 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0277 s // Total time: 0.0371 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X