H πρώτη κυπριακή αλυσίδα καφέ, άνοιξε το 8ο κατάστημά της


H πρώτη κυπριακή αλυσίδα καφέ, άνοιξε το 8ο κατάστημά της

Σημαντικό στοιχείο στον χώρο του νέου Coffeehouse της Λευκωσίας, είναι το Mixologist corner

Το βράδυ της Τρίτης 27 Ιουνίου, διεξάχθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του 8o μέλους της πρώτης Κυπριακής αλυσίδας καφέ, Coffeehouse. Παρευρέθηκε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, φίλοι και συνεργάτες της Coffeehouse, καθώς και στελέχη των κυπριακών media.

Η Coffeehouse είναι η πρώτη κυπριακή αλυσίδα καφέ, στελεχωμένη από άτομα που αγαπάνε τον καλό καφέ με 20 χρόνια εμπειρία στη διεθνή αγορά. Μέσα σε λιγότερο από πέντε χρόνια έχει επιτύχει να ανοίξει 8 συνολικά καταστήματα, 5 στην Κύπρο και 3 στην Αθήνα.

Το 8ο κατά σειρά μέλος της αλυσίδας Coffeehouse στην οδό Γ. Κρανιδιώτη και Πάργας 9, είναι το πιο μεγάλο σε μέγεθος και η ναυαρχίδα της αλυσίδας, όπου εκεί δόθηκε η ευκαιρία να αναδειχτούν όλα τα στοιχεία του brand. Ένας χώρος, όπου κυριαρχεί το ξύλο και το πράσινο, ιδανικός για να χαλαρώσει κάποιος, απολαμβάνοντας καφέ, φτιαγμένο από τους άριστα εκπαιδευμένους barista, φρέσκους χυμούς και φρεκοψημένα εδέσματα. Σημαντικό στοιχείο στο χώρο του Coffeehouse Λευκωσία, είναι το Mixologist corner. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags coffeehouse, food news, καφετερεια, καφε


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6328 s (228 Queries.) // Parse time: 1.9054 s // Total time: 4.5382 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X