Νικόλας Ιωαννίδης: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του!


Νικόλας Ιωαννίδης: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του!

Ο Νικόλας Ιωαννίδης, έχασε το περιττό του βάρος και μοιράζεται την εμπειρία του με το Πρόγραμμα Διατροφής Cambridge Weight Plan.

1.Νικόλα πιστεύεις ότι το περιττό βάρος, αλλάζει τον άνθρωπο;
Φυσικά και τον αλλάζει, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Η μάχη με τα κιλά μπορεί να γίνει πολύ άνιση κάποιες φορές, και να σε εξουθενώσει ψυχολογικά. Εγώ, θυμάμαι τον εαυτό μου μια ζωή να γυμνάζομαι και να προσπαθώ να τρώω υγιεινά. Λόγω της φύσης του επαγγέλματος μου, και ήθελα και μου άρεσε να είμαι πάντα κομψός, και να έχω ένα υγιές σώμα. Ωστόσο, πριν από ένα χρόνο περίπου, δεν μπορούσα να ακούσω ξανά τη λέξη γυμναστήριο και διατροφή, οπότε αφέθηκα και δυστυχώς, μήνα με τον μήνα έπαιρνα κιλά και κατέληξα να βάλω 17 κιλά. Από την άλλη, δεν είχα καμιά ψυχολογική διάθεση να το αλλάξω όλο αυτό, μέχρι που μια μέρα δεν μπορούσα να δέσω ούτε τα κορδόνια μου, ενώ είχα και πρόβλημα παλινδρόμησης. Έτσι γνώρισα τη Λίζα, και όλα άλλαξαν.

2.Τελικά, το Πρόγραμμα Διατροφής Cambridge Weight Plan, δουλεύει;
Χωρίς δεύτερη σκέψη! Επειδή γνωρίζω από πρώτο χέρι πώς με βοήθησε εμένα να απαλλαγώ, όχι μόνο από τα περιττά κιλά γρήγορα και με ασφάλεια, αλλά και από την κακή ψυχολογία και την πεσμένη αυτοπεποίθηση. Το πρόγραμμα διατροφής Cambridge, είναι το πιο αποτελεσματικό, ασφαλές και άμεσο για να δεις εμφανή αποτελέσματα, όχι μόνο στη ζυγαριά, αλλά και στην υγεία σου. Γι’ αυτό το συστήνω ανεπιφύλακτα, ειδικά σε όσους έχουν δοκιμάσει πολλές δίαιτες στο παρελθόν χωρίς αποτελέσματα, χάνοντας το κουράγιο τους, είναι η πιο ενδεδειγμένη, και από ψυχολογικής πλευράς, μέθοδος αδυνατίσματος. 

3. Και ποιο είναι το μενού της Cambridge Weight Plan;
Η αγαπημένη μου ώρα της μέρας ήταν το πρωινό όπου είχα 2 επιλογές. Η πρώτη μου επιλογή ήταν η βρώμη με γεύση κανέλας και μήλου, αλλά και το δροσιστικό smoothie με γεύση από βατόμουρα, όπου με παγωμένο νερό και πάγο γινόταν η απόλυτη απόλαυση του πρωινού μου ξυπνήματος. Η πιο αγαπημένη μου συνήθεια είναι το απογευματινό σνακ μετά την εκπομπή όπου μαζί με τον παγωμένο μου καφέ απολάμβανα το μπαρ με γεύση γιαούρτι.

4. Ακολουθείς κάποια μέθοδο συντήρησης του Προγράμματος Cambridge Weight Plan;
Ναι, φυσικά! Τώρα που έχασα τα περισσότερα κιλά, σιγά- σιγά και μεθοδικά αρχίζω να προσθέτω βαθμιαία κάποιες ομάδες τροφών, όπως φρούτα και περισσότερους υδατάνθρακες για πιο ισορροπημένη διατροφή. Το μυστικό της επιτυχίας για να διατηρήσουμε τα κιλά μας είναι να έχουμε μέτρο στη διατροφή μας και να αγαπάμε λίγο περισσότερο τον εαυτό μας. 

5. Είσαι ευχαριστημένος με τη νέα σου εμφάνιση;
Νομίζω ότι είναι κάτι που φαίνεται και από τα social media μου. Η χαρά και η ικανοποίηση δεν περιγράφεται με λόγια. Και πολύ περισσότερο είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένος που χωρίς φαρμακευτική οδό, έλυσα και το πρόβλημα υγείας που είχα σχετικά με την παλινδρόμηση. Επίσης, βλέποντας τα κουστούμια και γενικά τα ρούχα μου που είναι 3 sizes πιο κάτω, αντιλαμβάνεσαι τη χαρά μου. Νιώθω ξανά έφηβος.

Tags νικολας ιωαννιδης, Δίαιτα, Διατροφή, Cambridge Weight plan, Healthy life, ambassador, Love yourself, diet, lose weight, Αγάπα τον εαυτό σου, Υγιεινή Ζωή


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3648 s (249 Queries.) // Parse time: 1.3039 s // Total time: 3.6687 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X