Το Johnnie Walker και ο Super FM παρουσιάζουν τον Γιώργο Σαμπάνη!


Το Johnnie Walker και ο Super FM παρουσιάζουν τον Γιώργο Σαμπάνη!

Για μια μοναδική βραδιά στο Breeze Summer Club στη Λεμεσό

Το Johnnie Walker και ο Super FM παρουσιάζουν τον Γιώργο Σαμπάνη ζωντανά στο Breeze Summer Club στη Λεμεσό! 

Μια βραδιά γεμάτη ανεπανάληπτες επιτυχίες την Κυριακή, 6 Αυγούστο όπου ο πιο ταλαντούχος τραγουδιστής και συνθέτης της νέας γενιάς, o Γιώργος Σαμπάνης, έρχεται να ανεβάσει την διασκέδαση στα ύψη.

Με την υποστήριξη της Cablenet
Φιλοξενία: Alasia Boutique Hotel & Spa
Διοργάνωση: Partyline Cyprus
Πληροφορίες: 7000 58 68

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Σαμπάνη:

Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι ένας καλλιτέχνης με ψυχή και πάθος για τη δουλειά του. Με διπλή παρουσία, τόσο σαν συνθέτης όσο και σαν τραγουδιστής, έχει κατορθώσει σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα να πρωταγωνιστεί στα μουσικά δρώμενα, ενώ χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από το κοινό της Ελληνικής pop μουσικής.
Ο Γιώργος έκανε το ντεμπούτο του σαν συνθέτης υπογράφοντας για την Έλενα Παπαρίζου το ''Φιλί Της Ζωής'', το ομότιτλο τραγούδι της ταινίας, που παρέμεινε στην κορυφή των charts για 8 εβδομάδες. Πλέον, συνυπογράφει με τους πιο ταλαντούχους και καταξιωμένους στιχουργούς, όπως είναι ο Μάνος Ελευθερίου, ο Γιάννης Δόξας, ο Νίκος Μωραΐτης και η Ελεάνα Βραχάλη, και συνθέτει για κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως η Έλενα Παπαρίζου, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιώργος Νταλάρας, Γιάννης Πλουταρχός, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Πάνος Κιάμος, ο Γιώργος Μαζωνάκης, Χρήστος Δάντης και τον Πασχάλη Τερζή.

Tags Γιώργος Σαμπάνης, συναυλια, διασκεδαση, μουσικη, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0403 s (231 Queries.) // Parse time: 1.6041 s // Total time: 4.6444 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X