5 ξεχωριστά themes για τη βάφτιση του παιδιού σου


5 ξεχωριστά themes για τη βάφτιση του παιδιού σου

Η βάφτιση του παιδιού είναι για τους γονείς του μια περίσταση γεμάτη συγκινήσεις, χαρές και όνειρα για το μέλλον του – γι’ αυτό άλλωστε και πολλά ζευγάρια αφιερώνουν σε αυτήν περισσότερο χρόνο και αγάπη από ό,τι για τον ίδιο τους το γάμο!

Ο καλύτερος τρόπος να κάνετε αυτές τις στιγμές πραγματικά μοναδικές είναι να επιλέξετε ένα πολύ ιδιαίτερο θέμα για τη δεξίωση – πάρτι της βάφτισης του παιδιού σας.
Αποφασίσαμε, λοιπόν, με βάση την πολυετή μας πείρα, να συγκεντρώσουμε για σας 5 εξαιρετικά θέματα  που θα χαράξουν στη μνήμη των καλεσμένων αυτή την τόσο σημαντική για σας στιγμή! 

Τροφή για Έμπνευση! Επισκεφτείτε τη σελίδα μας για μοναδικές ιδέες σε σχέση με τη διακόσμηση και την οργάνωση του χώρου!

1. Συνδυάστε Floral & Vintage

Οι ενσαρκώσεις της αθωότητας και της ομορφιάς της παιδικής ηλικίας, το floral σε συνδυασμό με vintage πινελιές θα κάνει το παιδικό σας πάρτι να μοιάζει με τεράστιο κουκλόσπιτο! Ανοιξιάτικα μοτίβα σε γλυκές, απαλές στο μάτι παλ αποχρώσεις συνδυάζουν αυτή τη μοναδική κομψότητα που συνταιριάζει τόσο τη παιδική ηλικία, όσο και τις αισθητικές απαιτήσεις των μαμάδων.

Το καλό με το θέμα αυτό είναι πως προσαρμόζεται άνετα τόσο σε παιδιά και των δύο φύλων. 

2. Η Αλίκη Επιστρέφει στη Χώρα της!

Ας περάσουμε τώρα σε ένα θέμα καθαρά για μικρές δεσποινίδες! Η φανταστική αφήγηση με τις περιπέτειες της Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων φέρνει άμεσα στο μυαλό σας έντονους χρωματικούς συνδυασμούς, βικτωριανά σερβίτσια και τρομερές λιχουδιές, προσφέροντας μια πραγματικά ανεξάντλητη πηγή επιλογών, τόσο από άποψη διακόσμησης, όσο και γεύσεων. 
Cupcakes, ζαχαρωτά, σοκολατάκια και, φυσικά, τσάι σε πολλές φρουτώδεις εκδόσεις θα γεμίσουν το μπουφέ σας, ενώ δαντελωτές διακοσμήσεις θα πρέπει να κυριαρχούν – αλλά όχι να πνίγουν το χώρο της δεξίωσης.

3. The Glamorous Unicorn 

Καιρός να περάσουμε σε κάτι πιο… αντρικό! Από την άλλη, ας μην ξεχνάμε πως μιλάμε για το πάρτι ενός γλυκύτατου μωρού! Ένα θέμα που μπορεί να συνδυάζει τούτο το οξύμωρο είναι οι τρισχαριτωμένοι μονόκεροι. Εμπνευσμένο από το δυναμικό μα και γλυκύτατο αυτό πλάσμα της μυθοπλασίας, το τραπέζι σας θα είναι γεμάτο από αντίστοιχες δημιουργίες:

• Τούρτα μονόκερου, όπως αυτή της εικόνας⋅ 

• ανάλογα cupcakes⋅

• πολύχρωμα μπισκότα⋅

• γευστικά καναπεδάκια και ό,τι άλλο μπορεί να γεννήσει η δημιουργική σας φαντασία!

4. The “Sweet Teddy Bear” Theme

Άλλη μια φανταστική unisex πρόταση. Εμπνευσμένο από τα πολυαγαπημένα αρκουδάκια – που άλλωστε είναι από τα πρώτα παιχνίδια που συντροφεύουν τα παιδιά μας, μπορεί να γεμίσει το χώρο της δεξίωσης με αναμνήσεις των παιδικών χρόνων όχι μόνο για σας αλλά και για τους καλεσμένους σας!

Αυτό που είναι σημαντικό σε αυτό το θέμα είναι η ομοιομορφία στη διαμόρφωση και διακόσμηση του χώρου, που θα πρέπει να βασίζεται σε ένα κυρίαρχο χρώμα – ανάλογα και με το φύλο του παιδιού φυσικά, όπως γαλάζιο, ανοιχτό πράσινο, ροζ, παλ μοβ κτλ. Μπορείτε, επίσης, να μοιράσετε αντίστοιχα αναμνηστικά στους καλεσμένους σας, τα οποία είναι και σίγουρο πως θα φυλάξουν για να διακοσμήσουν τα δωμάτια των δικών τους παιδιών.

5. The “Little Birdie Garden” Theme

Κλείνουμε με ένα θέμα αφιερωμένο σε μια από τις πιο γλυκές και αφοσιωμένες μανούλες – τη μητέρα φύση! Εμπνευσμένο από έναν παράδεισο από άνθη, φυτά και μικρά ζώα του δάσους, στηρίζεται σε κομψές και όμορφες κατασκευές από χαρτί, σπάγκο, αλλά και λουλούδια εποχής ή συνθετικά.

Πάρτε διακοσμητικά κλουβιά ή φωλιές πουλιών, γεμίστε τα με πολύχρωμα λουλούδια και πλούσια πρασινάδα και προσδώστε στο χώρο την πνοή ενός ολάνθιστου κήπου.   
Έχοντας στη διάνοιά σας ένα συγκεκριμένο θέμα για το πάρτι – δεξίωση, θα διαπιστώσετε πως η φαντασία και η δημιουργικότητά σας θα ενεργοποιηθεί πολύ πιο έντονα και αποδοτικά, ενώ παράλληλα θα προσανατολιστείτε πολύ καλύτερα στην έρευνά σας για έμπνευση και ιδέες. 

Παρότι το θέμα και η καλή προετοιμασία παίζουν ρόλο, ο χώρος διεξαγωγής της δεξίωσης είναι εξίσου σημαντικός. Στο Semeli Hotel θα ανακαλύψετε τον ιδανικό χώρο για μια από τις σημαντικότερες στιγμές της οικογένειάς σας.

Tags βαπτιση, ιδεες, semeli hotel


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7787 s (291 Queries.) // Parse time: 0.5334 s // Total time: 3.3121 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X