6 φανταστικά σπίτια που λατρέψαμε μέσα από ταινίες και σειρές!


6 φανταστικά σπίτια που λατρέψαμε μέσα από ταινίες και σειρές!

Μάθετε πόσο κοστίζει να μείνετε εκεί!

Από το κοριτσίστικο διαμέρισμα της Carrie Bradshaw στη σειρά Sex and the City μέχρι την πολυτελέστατη σουίτα του Regent Beverly Wilshire Hotel από το Pretty Woman, αγαπήσαμε τους χώρους, όπου γυρίστηκαν ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που άφησαν εποχή.

Η ομάδα του ilovestyle.com εντόπισε την αξία που έχουν τα συγκεκριμένα σπίτια και διαμερίσματα σήμερα και σας τα παρουσιάζουμε πιο κάτω:

The notebook

To σπίτι που ανακαίνισε με τα χεράκια του ο Noah, έχει χτιστεί περίπου το 1772 και βρίσκεται στην πολιτεία Charleston, στη Νότια Καρολίνα. Έχει 4 κρεβατοκάμαρες, μια υπέροχη, τεράστια σκάλα και αρκετά τζάκια. Σήμερα μπορείς να μείνεις εκεί με 10,400ευρώ/μήνα.

Sex and the City

Το υπέροχο διαμέρισμα της Carrie Bradshaw βρίσκεται στην οδό, 66 Perry Street. Η πολυκατοικία κτίστηκε το 1866 και το συγκεκριμένο διαμέρισμα κοστίζει 2,600 ευρώ το μήνα για να μείνει κανείς!

Pretty Woman

To διαμέρισμα στο οποίο έμενε η Vivian, στο ξενοδοχείο Las Palmas, στo Hollywood, το οποίο και μοιραζόταν με συγκάτοικο, θα σου κοστίσει 160ευρώ/εβδομάδα, ή 80ευρώ/άτομο.

Η σουίτα του Edward όμως, βρίσκεται στο Beverly Hills, στο Regent Beverly Wilshire Hotel, και κοστίζει 33,300 ευρώ/εβδομάδα.

Home Alone

Το σπίτι, όπου γυρίστηκε η κλασσική ταινία “Home Alone”, πωλήθηκε για 1,5 εκατομμύρια δολάρια.

The Fresh Prince of Bel Air

Το εν λόγω σπίτι χτίστηκε το 1937 και βρίσκεται στο Los Angeles. Εκεί έγιναν μόνο κάποια εξωτερικά γυρίσματα για το intro της σειράς.

Tags ταινίες, σπιτια, διαμερισματα, σειρες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2920 s (230 Queries.) // Parse time: 1.5867 s // Total time: 3.8787 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X