Άντρη Καραντώνη: Όλα όσα είπε για την κόντρα με την Βασιλική Χατζηαδάμου


Άντρη Καραντώνη: Όλα όσα είπε για την κόντρα με την Βασιλική Χατζηαδάμου

\"Δεν ήμουν η μόνη επιλογή της παραγωγής για την \'Παραδοσιακή βραδιά\'...\"

Λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα της "Παραδοσιακής βραδιάς" στο ΣΙΓΜΑ η νέα παρουσιάστρια Άντρη Καραντώνη ανοίγει την καρδιά της στο περιοδικό "ΟΚ!" και στον δημοσιογράφο, Γιώργο Μιχαήλ, μιλώντας για τον μεγάλο ντόρο που προκλήθηκε, ενώ απαντά στους "καλοθελητές" για την αγάπη της στις παραδοσιακές εκπομπές, αποκαλύπτοντας συνάμα πως θέλει σύντομα ένα δεύτερο παιδί.

Είναι μεσημέρι Παρασκευής και η Άντρη μόλις έχει φθάσει στη φωτογράφηση για το περιοδικό ΟΚ!. Είναι με το κινητό στο χέρι και μιλάει με οικογενειακό της πρόσωπο, στο οποίο άφησε τη μικρή Αργυρώ. Χαμογελάει και μου αποκαλύπτει πως δεν μπορεί να την αποχωριστεί στιγμή, ενώ, όταν αναγκάζεται να την αφήσει κάπου, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το πρόσωπο που τη φροντίζει. Αφού παραγγέλνουμε καφέ, ξεκινάμε μια πολύ όμορφη συζήτηση.

Νέα τηλεοπτική στέγη φέτος με παραδοσιακή εκπομπή στο ΣΙΓΜΑ.

Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενη που από φέτος ανήκω πλέον στη μεγάλη οικογένεια του συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, με μια εκπομπή που έχει να δώσει πολλά και, φυσικά, ταιριάζει και σε μένα.

Πώς έγινε το Deal;

Όπως γνωρίζετε, η παραγωγή της συγκεκριμένης εκπομπής ανήκει στην "Galinis Productions". Σε συνεννόηση, λοιπόν, με το κανάλι μού πρότειναν να αναλάβω το τιμόνι της συγκεκριμένης εκπομπής.

Τι ήταν εκείνο που σε έκανε να φύγεις από το ΡΙΚ;

Εν μέσω αλλαγών που γίνονται στο κρατικό κανάλι δεν μου έγινε κάποια ουσιαστική πρόταση και έτσι αποδέχτηκα την πρόταση που μου έγινε για την "Παραδοσιακή βραδιά". Είχα ακόμα μια πρόταση που σκεφτόμουν πάρα πολύ σοβαρά, με ένα εντελώς, όμως, διαφορετικό κόνσεπτ, αλλά με κέρδισε και πάλι η παράδοση.

Ποια ήταν η δεύτερη πρόταση;

Ήταν για ένα μαγκαζίνο για σαββατοκύριακο από άλλο κανάλι.

Θα υπάρξουν αλλαγές στη φετινή "Παραδοσιακή βραδιά";

Θα γίνουν κάποιες μικροαλλαγές, αλλά το φόρματ της εκπομπής που έχει λατρέψει ο κόσμος, θα μείνει το ίδιο.

Δήλωσες πως εσύ ξεκίνησες τη συγκεκριμένη εκπομπή.

Στο ΡΙΚ συνυπήρχε το "Παίζουμε Κυπριακά" και το "Πάμε Παραδοσιακά", το οποίο παρουσίαζα στο ΡΙΚ. Το στήσιμο της συγκεκριμένης εκπομπής είχε γίνει από μένα και την ομάδα της "Galinis Productions" ακριβώς όπως είναι και σήμερα. Η εταιρεία παραγωγής αποφάσισε να πουλήσει τα δικαιώματα στο ΣΙΓΜΑ.

Διαβάστε επίσης: Ποιοι κάνουν ποδαρικό στην Άντρη Καραντώνη στο ΣΙΓΜΑ;

Σε ενόχλησε όταν μετακόμισε η εκπομπή στο ΣΙΓΜΑ, χωρίς εσένα στον ρόλο της παρουσιάστριας;

Δεν με ενόχλησε καθόλου, καθώς εκείνο το διάστημα έκανα το «Σάββατο και Απόβραδο». Αντιθέτως, χάρηκα ιδιαίτερα που δόθηκε δουλειά σε κάποια άλλα άτομα και κατάφεραν να προωθήσουν όλο αυτό που επιθυμούσαμε να προβάλουμε προς τα έξω, όταν στήναμε την εκπομπή.

Για ποιο λόγο θεωρείς ότι το "Σάββατο και Απόδραβο" δεν είχε ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης;

Θεωρώ πως ο κόσμος τρέφει μία ξεχωριστή αδυναμία στις παραδοσιακές εκπομπές. Αυτό φαινόταν και στο «Σάββατο και Απόβραδο», αφού όποτε η εκπομπή είχε να κάνει με την παράδοση, τα νούμερα ήταν ικανοποιητικά. Από την άλλη, όταν η εκπομπή απομακρυνόταν από την παράδοση, προβάλλοντας άλλο είδος μουσικής, δεν τα πηγαίναμε και τόσο καλά. Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως η συγκεκριμένη εκπομπή ήταν πολλά χρόνια στον αέρα και ίσως να κούρασε και τους τηλεθεατές.

Γίνεται το Deal με το ΣΙΓΜΑ και διαβάζεις δηλώσεις της Βασιλικής Χατζηαδάμου, η οποία «πυροβολεί» την εταιρεία παραγωγής ότι την κοροΐδεψε, ισχυριζόμενη πως της είπαν ότι η εκπομπή σταματά. Πώς αντιδράς εσύ;

Εγώ αυτό που γνωρίζω όσον αφορά στο θέμα της Βασιλικής Χατζηαδάμου και δεν θέλω να επεκταθούμε άλλο είναι πως όλη η ομάδα γνώριζε ότι η εκπομπή θα συνέχιζε και μάλιστα έγινε και συνάντηση με τη Βασιλική, όπου την ενημέρωσαν γι' αυτό, αλλά και για το ότι δεν θα συνεχίσει στην παρουσίαση της εκπομπής. Μάλιστα δεν ήμουν η μόνη επιλογή της παραγωγής για την «Παραδοσιακή βραδιά», καθώς ήταν και άλλη παρουσιάστρια στα υπ' όψιν της. Να αναφέρω, επίσης, πως εγώ ήμουν ένα βήμα πριν υπογράψω για την παρουσίαση του απογευματινού σόου, που ανέφερα και προηγουμένως, αλλά τελευταία στιγμή με κέρδισε η παράδοση.

Ο κόσμος είναι ιδιαίτερα συνδεδεμένος με τη Βασιλική Χατζηαδάμου όσον αφορά στις εκπομπές παράδοσης. Σε φοβίζει η σύγκριση που θα γίνει;

Αναπόφευκτα θα γίνει σύγκριση, όμως, η συγκεκριμένη εκπομπή βασίζεται στον πιο σημαντικό άξονά της που είναι ο Μιχάλης Χατζημιχαήλ και αφού αυτός συνεχίζει να είναι στην εκπομπή, θεωρώ πως το αποτέλεσμα, αλλά και η ποιότητα δεν θα αλλοιωθούν. Όλο το στήσιμο βασίζεται σε αυτόν τον άνθρωπο που έδωσε τη ζωή του για την παράδοση, κρέμομαι κυριολεκτικά από τα χείλη του, ενώ η βοήθεια που μου προσφέρει είναι πραγματικά ανεκτίμητη.

Διαβάστε επίσης: Δείτε την Άντρη Καραντώνη να γυμνάζεται μαζί με την κορούλα της Αργυρώ

Λόγω του νεαρού της ηλικίας σου θεωρείς ότι θα είναι δύσκολο να σε αποδεχθούν οι τηλεθεατές σε μια τέτοιου είδους εκπομπή;

Εγώ δεν ήρθα από το πουθενά και είπα πως θέλω να κάνω εκπομπές παράδοσης. Η τεράστια αγάπη που τρέφω για την παράδοση οφείλεται κυρίως στον παππού μου, ο οποίος ήταν δάσκαλος κυπριακών χορών και δίδαξε σε όλους τους Κυπρίους παραδοσιακούς χορούς, ενώ μετέδωσε αυτήν του την αγάπη σε εμένα και στην αδερφή μου, μαθαίνοντάς μας τους κυπριακούς χορούς. Να φανταστείς κάθε Κυριακή στο οικογενειακό τραπέζι ακούγονταν τσιαττιστά και κυπριακά τραγούδια και έτσι, αναπόφευκτα πιστεύω, λάτρεψα την παράδοσή μας.

Θα ήθελες να παρουσιάζεις καθημερινή εκπομπή;

Μου αρέσουν οι προκλήσεις και είμαι ένας άνθρωπος που ζυγίζει πολύ τα πράγματα, γιατί θέλω να έχω ισορροπία στη ζωή μου. Μου έγινε πρόταση για καθημερινή απογευματινή εκπομπή, αλλά αυτό έγινε το διάστημα που γέννησα την κόρη μου, και έτσι την απέρριψα, θέλοντας να είμαι όσες περισσότερες ώρες γίνεται μαζί της. Άλλωστε είμαι άνθρωπος της οικογένειας, επενδύω σε αυτήν, και ως εκ τούτου δεν μετανιώνω για την απόφασή μου.

Από τις δύο απογευματινές εκπομπές που βρίσκονται στον αέρα, αυτήν της Κωνσταντίνας Ευριπίδου και της Χριστιάνας Αριστοτέλους, ποια προτιμάς εσύ;

Πιστεύω πως η κάθε εκπομπή, αλλά και παρουσιάστρια έχει τον δικό της χαρακτήρα. Η Κωνσταντίνα μου αρέσει πάρα πολύ στην παρουσίαση, το ίδιο και η Χριστιάνα. Εγώ κάνω ζάπινγκ και βλέπω και τις δυο εκπομπές.

Tags αντρη καραντωνη, βασιλική Χατζηαδάμου, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1393 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4752 s // Total time: 2.6144 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X