Κάτια και Ελίνα Θεοδότου: Η μητρότητα, η δυνατή του σχέση, οι πλαστικές επεμβάσεις και τα όνειρά τους


 Κάτια και Ελίνα Θεοδότου: Η μητρότητα, η δυνατή του σχέση, οι πλαστικές επεμβάσεις και τα όνειρά τους

Μία συνέντευξη εφ\'όλης της ύλης

Δυναμικές, πετυχημένες, περήφανες η μια για την άλλη, η Κάτια και η Ελίνα Θεοδότου, δεν έχουν απλώς την τυπική σχέση μάνας - κόρης. Με το πέρασμα των χρόνων έχουν καταφέρει να γίνουν οι καλύτερες φίλες, να μοιράζονται τα μυστικά τους, να κάνουν κοινά πράγματα, να βρίσκονται πάντα η μια δίπλα στην άλλη. Μια σχέση αληθινή, αγνή, γεμάτη αγάπη και τρυφερότητα. Οι δυο τους φωτογραφίζονται μαζί για πρώτη φορά για τα 500 τεύχη "ΟΚ!", δίνουν τις ευχές τους και μιλούν για την ιδιαίτερη σχέση τους.

Μπορεί να είστε μαμά και κόρη, η σχέση σας, όμως, ξεπερνάει τα συνηθισμένα στερεότυπα. Πιο πολύ με κολλητές μοιάζετε. Είναι, πράγματι, έτσι;
Ελίνα: Έτσι ακριβώς, όπως τα λες. Βέβαια, τον ρόλο την μητέρας τίποτε δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει, αλλά, ναι, με τη μαμά μου είμαι 100% ο εαυτός μου και γι' αυτόν τον λόγο είμαστε και τόσο δεμένες.
Μοιράζεστε τα μυστικά σας;
Ελίνα: Δεν έχουμε μυστικά, συζητάμε τα πάντα, την κάθε μας σκέψη και το κάθε τι που μας απασχολεί
Για ποιους λόγους μπορεί να τσακωθείτε ή να συζητήσετε;
Κάτια: Σε οποιανδήποτε υγιή σχέση υπάρχουν και οι συγκρούσεις και ειδικά μεταξύ ανθρώπων που βρίσκονται συνεχώς σε τριβή! Όμως, οι συγκρούσεις δεν έχουν μεγάλη διάρκεια. Το πολύ μια ώρα, διότι, όταν σέβεσαι τις απόψεις και τη γνώμη του ανθρώπου σου, πάντα βρίσκεται ο τρόπος να τις προσπερνάς.
Ελίνα, η μητέρα σου λειτουργεί ως πρότυπο για σένα;
Ναι, σαφώς και λειτουργεί ως πρότυπο για μένα, δεν παύω, όμως, να είμαι ένα άτομο με δική μου ταυτότητα και προσωπικότητα.
Κυρία Κάτια, αισθάνεστε πλήρης και δικαιωμένη για τον τρόπο, με τον οποίο μεγαλώσατε τα παιδιά σας ή νιώθετε πως υπήρξαν και άλλα που δεν τους προσφέρατε λόγω συγκυριών;
Νομίζω ότι έδωσα όλο μου το είναι στα παιδιά μου και γυρνώντας πίσω, είμαι ήρεμη με τον εαυτό μου, διότι νιώθω ότι μεγάλωσα δύο ανθρώπους σωστούς, με αξίες και αρχές.

Πώς ήταν η Ελίνα ως παιδί;
Η Ελίνα ήταν ευγενική, αλλά ατίθαση! Αρκετές φορές έκανε παρατυπίες, τις οποίες, βέβαια, πάντα μάθαινα, αλλά είχα τον τρόπο να την "επαναφέρω". Πολλές φορές, μάλιστα, όταν θυμόμαστε, τώρα, τα περιστατικά, μού λέει "καλά μου έκανες"!
Ελίνα, πώς είναι η Κάτια ως μητέρα και ως γιαγιά;
Είναι η πιο cool μαμά που υπάρχει! Βέβαια, ήταν αυστηρή ως μαμά και δεν μας άφηνε ανεξέλεγκτους.  Είναι ένας άνθρωπος πολύ ανοιχτόμυαλος, δεν με κρίνει ποτέ, συζητάμε τα πάντα και με αφήνει να κάνω τις επιλογές μου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Τώρα ως γιαγιά έχει χαλαρώσει, κακομαθαίνει τον Νικόλα και δεν του χαλά χατίρι. Τον λατρεύει, όπως και ο Νικόλας εκείνη.
Τον ελεύθερό σας χρόνο πώς τον περνάτε;
Κάτια:
Μαζί! (Γέλια). Η Ελίνα δεν έχει τόσο ελεύθερο χρόνο λόγω δουλειάς, αλλά τις ώρες που μπορεί, συνήθως είμαστε μαζί. Είτε στο σπίτι μου είτε στο σπίτι της, μαγειρεύουμε - εξελίσσεται σε σπουδαία μαγείρισσα -, πρέπει να πω, πάμε μαζί σε εκθέσεις, συναυλίες, κάνουμε ταξίδια και γενικά περνάμε ποιοτικό χρόνο.
Ποια είναι η άποψή σας για την ομορφιά; Μέχρι πού θα φθάνατε;
Κάτια: Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Όμορφος άνθρωπος είναι αυτός που νιώθει καλά με τον εαυτό του, του οποίου το χαμόγελο βγαίνει μέσα από την ψυχή του και, βέβαια, αυτός που έχει καλή ενέργεια.


 

Ποια η άποψή σας για τις πλαστικές επεμβάσεις; Θα το τολμούσατε;
Κάτια: Είμαι υπέρ σε οτιδήποτε μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου! Κατ' επέκταση ό,τι μέσο υπάρχει, θα το τολμούσα!
Η γυμναστική ποιον ρόλο παίζει στη ζωή σας; Πόσο συχνά γυμνάζεστε;
Ελίνα: Και οι δύο λατρεύουμε τη γυμναστική, η οποία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, μάς δίνει ενέργεια και μάς «καθαρίζει» το μυαλό. Συνήθως πηγαίνω γυμναστήριο 3 φορές τη βδομάδα, όμως, κάθε πρωί πριν πάω στη δουλειά, κάνω σκι στη θάλασσα και γενικά λατρεύω τα σπορ.
Εξ όσων γνωρίζω, η κυρία Κάτια είναι και καταπληκτική μαγείρισσα. Αυτό, Ελίνα, σου το έχει μεταλαμπαδεύσει;
Ναι! Δεν υπάρχει μαγείρισσα σαν την Κάτια, αλλά δεν προσπαθώ ποτέ να αντιγράψω τον τρόπο που μαγειρεύει. Θέλω οτιδήποτε φτιάχνω, να έχει το δικό μου στίγμα.
Είστε και οι δύο μέσα στη μόδα. Θα λέγατε ότι την ακολουθείτε πιστά ή εμπιστεύεστε περισσότερο τη δική σας κρίση;
Κάτια: Παρακολουθούμε πάντα τις τάσεις της μόδας, αλλά από κει και πέρα ακολουθούμε τις τάσεις που ταιριάζουν στη δική μας προσωπικότητα.
Ποια χρώματα κυριαρχούν στην ντουλάπα σας;
Το μαύρο και το άσπρο.


 

Και τις δύο, σάς χαρακτηρίζει μια σεμνότητα και ταπεινότητα, την οποία, ίσως, άλλες κοπέλες, με το δικό σας όνομα, δεν θα είχαν. Από πού πηγάζει αυτή σας η στάση;
Κάτια: Όλοι σε αυτήν τη ζωή ερχόμαστε και φεύγουμε ίσοι, αλλά δεν αφήνουμε όλοι το ίδιο αποτύπωμα. Σίγουρα το πιο δυνατό αποτύπωμα αφήνουν οι απλοί, οι ταπεινοί.. αυτοί που ό,τι κάνουν το κάνουν όχι για να δείξουν κάτι, αλλά επειδή βγαίνει από μέσα τους και είναι αληθινοί. Αυτό μας δίδαξαν οι γονείς μου, με αυτές τις ιδέες μεγάλωσα, και αυτό μετέδωσα και εγώ στα παιδιά μου.
Ποια η σχέση σας με τον Θεό;
Έχουμε πίστη στον Θεό, μπορεί να μην ακολουθούμε όλες τις διαδικασίες της εκκλησίας, αλλά η πίστη είναι δεδομένη.
Ποιο είναι το μεγαλύτερο μάθημα που έχετε διδαχθεί στη ζωή σας;
Κάτια: Καμιά φορά συμβαίνουν κάποια γεγονότα στη ζωή μας και είναι εκείνα που σε ταρακουνούν και σε κάνουν να καταλάβεις ότι τίποτα δεν είναι για πάντα και εκεί αλλάζει όλος ο τρόπος που σκέφτεσαι και που αντιμετωπίζεις τη ζωή. Γι' αυτό καλά κάνουμε να εκτιμήσουμε την ουσία της ζωής, να ζήσουμε τις στιγμές, να απολαύσουμε τους ανθρώπους μας και να μην αναλωνόμαστε σε πράγματα ασήμαντα και επιφανειακά
Ποια τα όνειρά σας;
Ελίνα: Δεν είμαι άνθρωπος που έχω τρελά όνειρα. Αυτά που ονειρεύομαι είναι απλά και καθημερινά, όπως να δω το παιδί μου να μεγαλώνει με υγεία και να κάνει πράγματα στη ζωή του που θα το κάνουν ευτυχισμένο. Επίσης, να έχω τους ανθρώπους που αγαπώ μέσα στη ζωή μου για πολλά χρόνια ακόμα και να δημιουργούμε όμορφες στιγμές μαζί
Και μια ευχή για τα 500 τεύχη "ΟΚ!"
Να τα χιλιάσετε! Ξανά και ξανά σάς ευχόμαστε πάντα ό,τι καλύτερο!             

Tags Ελίνα Θεοδότου, κατια θεοδότου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3549 s (281 Queries.) // Parse time: 0.5265 s // Total time: 2.8814 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X