Στέλλα Στυλιανού: Μίλα πρώτη φορά για την αποχώρησή της από το Κεντρικό Δελτίο του Tvone


Στέλλα Στυλιανού: Μίλα πρώτη φορά για την αποχώρησή της από το Κεντρικό Δελτίο του Tvone

Απαντά και για την προσωπική της ζωή

Η Στέλλα Στυλιανού σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό "ΟΚ!" εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής της από τα Κεντρικά Δελτία Ειδήσεων, τα νέα της βήματα στον χώρο της τηλεόρασης, τις κρυφές πτυχές της προσωπικής της ζωής, ενώ δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι έχει κλάψει για έναν άνδρα...

Από καθημερινό Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ξαφνικά σε βλέπουμε κάποια σαββατοκύριακα, αλλά και καθημερινά ως ρεπόρτερ. Πώς προέκυψε αυτό;
Ήταν απόφαση της διεύθυνσης και ανάμεσα στις επιλογές που μου έδωσαν για το μέλλον μου αποφάσισα να αφοσιωθώ στο ρεπορτάζ.

Θα έλεγε κανείς πως "υποβιβάστηκες" με μια τέτοια εξέλιξη. Σε απογοητεύει αυτή η απόφαση;
Καθόλου... Ήταν συνειδητή επιλογή να ακολουθήσω το ρεπορτάζ. Δεν είμαι άνθρωπος που θέλει να προβάλλεται καθημερινά στο Κεντρικό Δελτίο, δεν το έχω ανάγκη. Μου αρέσει η ομαδική δουλειά και το ρεπορτάζ είναι το πιο δημιουργικό κομμάτι της δουλειάς ενός δημοσιογράφου.

Το ενδεχόμενο του διπλού Δελτίου δεν υπάρχει πλέον. Ήταν μια πετυχημένη συνταγή, όταν έγινε;
Δεν μπορώ να ξέρω εάν θα γίνει κάτι διαφορετικό στη συνέχεια. Προς το παρόν τα δεδομένα είναι αυτά που ξέρετε.

Ο κόσμος, κυρίως, σε γνώρισε, όταν έκανες την καθημερινή εκπομπή lifestyle στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ
(με διακόπτει)... Ο κόσμος με γνώρισε και όταν έκανα Δελτία Ειδήσεων στο "Μεσημέρι και Κάτι" του ΣΙΓΜΑ και στη συνέχεια όταν έκανα ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων. Με την απογευματινή εκπομπή ήμουν περισσότερη ώρα στα σπίτια τους και, ίσως, με θυμούνται περισσότερο από εκεί.

Ξαφνικά βρίσκεσαι στο Κεντρικό Δελτίο του TVone πλάι στον Λουκά Φουρλά. Πώς προέκυψε αυτό;
Είχα πάει στην εφημερίδα "Σημερινή" για ένα μεγάλο διάστημα και αμέσως στο Tvaone για ρεπορτάζ στο Δελτίο Ειδήσεων. Έπειτα, ήρθε η πρόταση για το Κεντρικό Δελτίο που ήταν μια ιδέα του Γιώργου Χουλιάρα.

Σε άγχωσε αυτή η τεράστια ευθύνη;
Ήταν μια πρόκληση, δεν ήταν άγχος. Θεωρώ πως έδωσα όλες μου τις δυνάμεις, για να αντεπεξέλθω και πήγε πολύ καλά και το διπλό, αλλά και μετέπειτα το μονό Δελτίο.

Είχες παρουσιάσει και το "Έχεις Μέσον", όπου είχε γίνει μεγάλος ντόρος, όταν το κανάλι διέκοψε τη συνεργασία του με τον Ονούφριο Σωκράτους και πήρες εσύ τη θέση της παρουσιάστριας. 
Μάλιστα και ο Ονούφριος είχε πει τότε ότι τον απέλυσε το κανάλι, επειδή δεχόταν πίεση λόγω των καυτών θεμάτων που έφερνε στην επιφάνεια.Κοιτάξτε, εμένα μου πρότεινε τη συγκεκριμένη εκπομπή το κανάλι και την αποδέχτηκα. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Ρώτησα γιατί διακόπτεται η συνεργασία με τους προηγούμενους παρουσιαστές και μου είπαν απλώς πως αυτή ήταν η απόφαση της διεύθυνσης.

Δημοσιεύματα σε ήθελαν τότε να έχεις βάλει "μέσο", για να αναλάβεις τη συγκεκριμένη εκπομπή...
Είναι αστείο μόνο και μόνο να το συζητάμε.

Με τον Λουκά Φουρλά πώς ήταν η σχέση σου;
Ο Λουκάς είναι επαγγελματίας, θέλει, με κάθε τρόπο, να κάνει τη δουλειά του σωστά και είναι ιδιαιτέρως απαιτητικός. 

Θα έκανες ξανά lifestyle εκπομπή;
Με τίποτα, γιατί στην Κύπρο δεν υπάρχουν lifestyle εκπομπές. Υπάρχουν μόνο εκπομπές που έχουν κομμάτια lifestyle. Για μένα εκπομπή lifestyle ήταν το "Prive" της Έλενας Κατρίτση.

Πώς φαντάζεσαι τη Στέλλα σε πέντε χρόνια;
Δυστυχώς, ζούμε σε ένα ιδιαιτέρως ρευστό περιβάλλον στην τηλεόραση που δεν σου επιτρέπει να κάνεις πολλά όνειρα. Αν θα έπρεπε να πω κάτι, θα ήθελα να κάνω μια δική μου εκπομπή ή ένθετο με συνεντεύξεις. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό.

Στα αρχικά στάδια της καριέρας σου έκανες μια απόπειρα και πήγες στην Αθήνα. Γιατί επέστρεψες;
Στην Αθήνα ζούσα 8,5 χρόνια, δούλεψα και στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Είναι μια βιομηχανία, στην οποία αναμφισβήτητα υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός. Παράλληλα, η αγορά είναι πολύ πιο μεγάλη, ενώ εγώ βρέθηκα εκεί, δυστυχώς, την περίοδο της κρίσης, το 2010. Σε αυτήν τη φάση οι συγκυρίες δεν ήταν καλές, κυρίως μισθολογικά, μιας και είχαν μειωθεί όλα τα budgets για όλα τα projects, οπόταν θεώρησα πως επαγγελματικά θα ήταν καλύτερα να έρθω στην Κύπρο. Θα μπορούσα να κάνω κάτι εκεί, είχα και μια καλή πρόταση, πρόσφατα, για ένα ελληνικό project, ωστόσο, δεν θεώρησα πως αυτό θα είναι το επόμενό μου βήμα.

Σου έγιναν ανήθικες προτάσεις σε Κύπρο ή Έλλάδα, για να ανέλθεις;
Όχι καμία.

Ποια παρουσιάστρια Δελτίου Ειδήσεων θαυμάζεις;
Τη Σία Κοσιώνη που είναι στον ΣΚΑΪ.

Θα πάμε στο κεφάλαιο προσωπική ζωή, το οποίο κρατάς εδώ και χρόνια επτασφράγιστο μυστικό. Γιατί όλη αυτή η μυστικοπάθεια;
Η προσωπική ζωή του καθενός πρέπει να είναι και να παραμένει προσωπική. Το να την προβάλλω προς τα έξω δεν αρμόζει στον χαρακτήρα μου.

Ανήρτησες, όμως, κάποιες φωτογραφίες στο Instagram, οι οποίες ήταν μεν θολές, αλλά μαρτυρούσαν πως η προσωπική σου ζωή πήγαινε μια χαρά...
Ήθελα να ανεβάζω έτσι τις φωτογραφίες μου. Προφανώς και δεν θα δώσω εξήγηση σε κανέναν για το ποιες φωτογραφίες θα ανεβάζω στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram.

Θα έλεγε κάποιος πως ένιωθες καταπίεση. Ισχύει αυτό;
Για να τελειώνει αυτό το θέμα. Ήθελα να ποστάρω θολές τις φωτογραφίες, για να μη φαίνεται ούτε το πού είμαι, αλλά ούτε και με ποιους. Δεν θα δώσω άλλη εξήγηση. 

Πότε έκλαψες για τελευταία φορά;
Χθες βράδυ για ένα προσωπικό θέμα.

Για έναν άνδρα πότε έκλαψες;
Μπορεί να κλαίω κάθε μέρα για έναν άνδρα. Δεν θα ήθελα να το συζητήσω περισσότερο. Είναι προσωπικό θέμα.

Πότε θα παραδεχτείς ότι έχεις δεσμό με κάποιον;
Όταν αποφασίσω να παντρευτώ.

Εάν είσαι ζευγάρι με κάποιον, εκφράζεις δημόσια τον έρωτά σου ή είσαι πολύ διακριτική;
Εννοείται πως δεν θα καταπιεστώ από τη στιγμή που ζω κάτι ωραίο.

Εάν κυκλοφορήσουν τρυφερές φωτογραφίες με τον σύντροφό σου στα περιοδικά, θα σε ενοχλήσει;
Όχι. Εάν εξέφραζα δημόσια τον έρωτά μου, δεν θα μπορούσε να με ενοχλήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Έχεις "προδιαγραφές" για τον σωστό άντρα;
Να είναι καλόψυχος και αυθεντικός. Δεν πιστεύω όμως πως υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές. Πρέπει, απλώς, τα δύο κομμάτια του παζλ να ταιριάξουν απόλυτα.

Και πότε υπολογίζεις τον γάμο, για να ετοιμαστούμε και εμείς;
Η οικογένεια είναι κάτι που με απασχολεί και θα ήθελα πάρα πολύ να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια, όταν, βέβαια, υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες. Δεν θα αγχωθώ, όμως, γι' αυτό. Δεν θα ήταν προτεραιότητα η οικογένεια, χωρίς να ήταν προτεραιότητα ο σωστός σύντροφος.

Είσαι από τις γυναίκες που βάζουν χρονοδιάγραμμα για την οικογένεια;
Θεωρώ πως είναι μεγάλο λάθος να βάζεις οποιουδήποτε είδους χρονοδιαγράμματα.              

Tags Στέλλα Στυλιανού, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6272 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2121 s // Total time: 2.8392 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X