H Τζοάννα Κασουλίδου ανοίγει το σπίτι της και μιλά για το πως είναι να είναι κόρη του Ιωάννη Κασουλίδη


H Τζοάννα Κασουλίδου ανοίγει το σπίτι της και μιλά για το πως είναι να είναι κόρη του Ιωάννη Κασουλίδη

\"Οι γονείς μου ανέκαθεν μού τόνιζαν ότι όλοι είμαστε ίσοι, διότι πολύ ευκολά θα μπορούσα να καβαλήσω το καλάμι και να παρασυρθώ\".

Η Director της Pr:partners, Τζοάννα Κασουλίδου, υποδέχτηκε τη Madame Figaro Κύπρου στο σπίτι της και μας μίλησε στην Τάνια Νεοκλέους για όλα. 

Έχεις ταυτιστεί με τον χώρο της επικοινωνίας. Θα έλεγα πως αυτός ο τομέας σού ταιριάζει απόλυτα.
Η δουλειά μου είναι η δεύτερη μου αγάπη. Ζω και αναπνέω εδώ και 14 χρόνια στον χώρο της διαφήμισης, της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων. Είναι κάτι το συναρπαστικό, που με εξιτάρει, με προκαλεί και μου διεγείρει συνεχώς τη δημιουργικότητά μου.
Ποιες προκλήσεις έχεις να αντιμετωπίσεις μέσα από τη θέση της Director της pr:partners;
Τα τελευταία δυο χρόνια βρίσκομαι στη θέση αυτή, σε μια εταιρεία με πολυετή πείρα στην παροχή υψηλού επιπέδου καινοτόμων και δημιουργικών υπηρεσιών επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, η οποία δουλεύει με στόχο την αποτελεσματικότητα και όπλα την κατανόηση της εποχής και τη δύναμη της ιδέας σε ένα πολύ ανταγωνιστικό και απαιτητικό περιβάλλον. Η δουλεία αυτή απαιτεί επαγγελματισμό, πάθος, αφοσίωση και δημιουργικότητα. Σε θέλει να είσαι συνεχώς σε εγρήγορση και να σκέφτεσαι πέρα από τα στερεότυπα ακολουθώντας τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς.  Αυτό εμένα με ενθουσιάζει.
Φαίνεσαι πολύ θετικό άτομο. Είσαι γενικά αισιόδοξη;
Δεν μπορείς να φανταστείς. Κάποιες φορές εκπλήσσω ακόμα και εμένα. Η μάχη, που έδωσε δυο φορές η μητέρα μου με τον καρκίνο, με έκανε να αντιληφθώ πόσο δυνατό όπλο είναι η αισιοδοξία και η θετικότητα. Ομολογώ, πως, όταν περνάς μια τέτοια εμπειρία, τα πράγματα είναι δύσκολα, όμως, μέσα από τη μαγεία της αισιοδοξίας μπορείς να βρεις τον τρόπο να αντλήσεις δυνάμεις!


Είσαι παιδί μιας αγαπημένης οικογένειας. Πώς ήταν, να μεγαλώνεις ως κόρη του Ιωάννη Κασουλίδη;
Το να κουβαλάς στους ώμους σου ένα σεβαστό σε όλους όνομα, σε κάνει να νιώθεις την ευθύνη να μην το αλλοιώσεις και να μην δώσεις δικαίωμα σε κανένα να το πειράξει. Κατά τα άλλα, μεγάλωσα όπως τα περισσότερα παιδιά, με αρχές και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι γονείς μου ανέκαθεν μού τόνιζαν ότι όλοι είμαστε ίσοι, διότι πολύ ευκολά θα μπορούσα να καβαλήσω το καλάμι και να παρασυρθώ.
Nιώθεις ότι υπήρξαν άτομα που σε προσέγγισαν λόγω του ότι είσαι κόρη υπουργού;
Πολλές φορές. Και καθημερινά συναντώ άτομα, πλέον και ο Αντρέας, που θα ζητήσουν «χάρες», για να τις μεταφέρω στον πατέρα μου, ο οποίος είναι γνωστό πόσο εναντίον είναι στο ρουσφέτι! Και αυτό παίρνει ακραίες διαστάσεις, διότι ο πατέρας μου δεν ήθελε ποτέ να καθίσω εξετάσεις στο δημόσιο, μήπως και περάσω και πει ο κόσμος ότι μπήκα απ' το παράθυρο όπως πολλοί άλλοι. Παρόλο που και σπουδασμένη είμαι, και τα διπλώματα μου τα έχω και άνετα θα μπορούσα να περάσω με την αξία μου. Άντε να το αποδείξεις, όμως, πως δεν μπήκες, επειδή είσαι η κόρη του Κασουλίδη! 


Είσαι γενικά πειθαρχημένο άτομο;
Θα έλεγα πως ναι. Αυτό έχει να κάνει με τη σωστή παιδεία, που μου έδωσαν οι γονείς μου, αλλά και με τον τρόπο που μεγάλωσα. Ήμουν το καλό παιδί, φρόνιμη και πειθαρχημένη. Σε όλα! Και με αυτό κέρδισα την εμπιστοσύνη των γονιών μου και δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνω κάτι πίσω από την πλάτη τους.
Ποια συμβουλή σού έδωσε η μητέρα σου για έναν πετυχημένο γάμο;
Η μητέρα μου έζησε έναν γάμο, στον οποίο έπρεπε να μοιράζεται τον σύζυγό της με την πολιτική και τα κοινά του τόπου. Από τον γάμο τους, έμαθα πως το πιο σημαντικό από όλα είναι ο σεβασμός στη διαδρομή, που ο σύντροφός σου αποφασίζει να ακολουθήσει, και σε ό,τι κι αν κάνει να είσαι εσύ το στήριγμα και το λιμάνι του.
Αλήθεια, τι είναι αυτό που θαυμάζεις στον Αντρέα;
Ο Αντρέας είναι ότι ονειρευόμουν. Είναι το στήριγμά μου καθημερινά και είναι ο μόνος που με έκανε να πιστέψω πως η αληθινή αγάπη δεν είναι μόνο στα παραμυθία. Μαζί του ζω έναν έρωτα καρμικό χωρίς συγκρίσεις, περιορισμούς, προσπάθεια, σαν να μην γίνεται αλλιώς. Και είναι τόσο μαγικό να το νιώθεις όλο αυτό μόνο που κοιτάς τον άλλον στα ματιά. Είναι σαν να ζούμε το δικό μας παραμύθι και ανυπομονώ να ζήσουμε το δικό μας "happily ever after", όταν πια θα είμαστε γεροντάκια θα πηγαίνουμε βόλτα στο πάρκο, χέρι-χέρι, για παγωτό!  


Μίλησε μας για τον γάμο...
Αφιέρωσα πολύ χρόνο, δημιουργικότητα, αγάπη και ενέργεια για να διοργανώσω αυτόν τον γάμο, ώστε το αποτέλεσμα να είναι κάτι που αντιπροσωπεύει και τους δυο. Λόγω του ευρέος κοινωνικού κύκλου, που έχουμε τόσο εγώ όσο και ο Αντρέας, αλλά και οι γονείς μας και ειδικά ο πατέρας μου, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κλειστό γάμο. Οι αριθμοί είναι πολλοί και ο χώρος περιορισμένος και δεν μπορούσαμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο σε ένα βραδύ. Έτσι, αποφασίσαμε αντί να αποκλείσουμε κάποιους, να κάνουμε τον γάμο σε δυο ημέρες, για να έχουμε μαζί μας όλο τον κόσμο, που θέλει να γιορτάσει μαζί μας αυτή τη σημαντική ημέρα για εμάς. Και ευκαιρία να απολαύσουμε τη γιορτή του γάμου μας, που είναι ένας από τους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής μας, διπλά!
Και το νυφικό;
Το λατρεύω! Ο σχεδιαστής του νυφικού είναι ο Ellie Saab, ένας από τους αγαπημένους μου σχεδιαστές νυφικών, και ο κολλητός μου, ο σχεδιαστής Αντρέας Ζανεττίδης, μου έχει φτιάξει ένα μοναδικό λευκό φόρεμα, το οποίο θα φορέσω στο τέλος της νύχτας, για να είμαι πιο άνετη. 


Θα ήθελες να αποκτήσεις παιδιά σύντομα;
Σιγουρά είναι μέσα στα πλάνα μας. Το θέλουμε και οι δυο και νιώθουμε πολύ έτοιμοι για αυτό.
Τα τελευταία χρόνια έχεις σημειώσει μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εικόνα σου. Πόσο εύκολο ήταν να το πετύχεις αυτό;
Έγινε σταδιακά στο πλαίσιο μιας γενικότερης επανάστασης, που έκανα σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Έχασα τα κιλά μου με σωστή διατροφή και καθημερινή γυμναστική. Το έκανα για μένα και για κανέναν άλλο. Όμως, δεν θεωρώ πως η αξία ή ευτυχία κανενός ορίζεται από το αν είμαστε κοντοί, χοντροί ή φαλακροί! Το σημαντικό είναι να μάθουμε να ζούμε όμορφα με τον εαυτό μας.


Η φιλία ποιο ρόλο παίζει στη ζωή σου;
Είναι μια ιερή έννοια. Από τη σχέση μου με τις κολλητές και τους κολλητούς μου, έμαθα πως η φιλία είναι πραγματική, όταν τη νιώθεις βαθιά μέσα σου και όταν νιώθεις αυτούς τους ανθρώπους αληθινά διπλά σου. Να χαίρονται μαζί σου στα ευκολά και να σου κρατάνε το χέρι στα δύσκολα!
Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελάττωμα;
Είμαι αυθόρμητα ευαίσθητη και δεν βάζω όρια στα πράγματα, που κάνω για τους άλλους. Αυτό, πολλές φορές με πληγώνει, διότι απογοητεύομαι από ανθρώπους, που το εκμεταλλεύονται.


Ποιο είναι το μότο της ζωής σου;
Έχοντας επίγνωση ότι τα ατυχήματα ή οι ασθένειες δεν κάνουν διακρίσεις, κατέληξα στο συμπέρασμα, ότι σημασία έχει να ξέρεις να απολαμβάνεις αληθινά το ταξίδι της ζωής. Να έχεις το θάρρος να αφεθείς σε μία διαδρομή χωρίς αναστολές και τη μαγκιά να εκφράσεις την ένταση και τη δύναμη των συναισθημάτων σου σε αληθινούς ανθρώπους.

Tags τζοαννα κασουλιδου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2679 s (281 Queries.) // Parse time: 0.4863 s // Total time: 2.7542 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X