Νικόλας Παναγιώτου: Ο σύντροφος της Μύριαμ Γεροκώστα μιλάει αποκλειστικά στο ilovestyle για τη συμμετοχή της στο “My Style Rocks”


Νικόλας Παναγιώτου: Ο σύντροφος της Μύριαμ Γεροκώστα μιλάει αποκλειστικά στο ilovestyle για τη συμμετοχή της στο “My Style Rocks”

Η απόφαση να συμμετάσχει, οι συμβουλές και η απόσταση στη σχέση τους

Η Μύριαμ Γεροκώστα, εδώ και μία εβδομάδα συμμετέχει στο “My Style Rocks”, το οποίο προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και το ilovestyle.com επικοινώνησε με τον σύντροφό της, Νικόλα Παναγιώτου, ο οποίος μας μίλησε για την απόφαση της Μύριαμ να συμμετάσχει σε ένα τέτοιου είδους τηλεοπτικό πρόγραμμα, πως ο ίδιος το αντιμετώπισε αλλά και τι του λέει εκείνη από τη μέχρι στιγμής εμπειρία της.

Ήσουν θετικός με την απόφαση της Μύριαμ να συμμετάσχει στο “My Style Rocks”;

Σε γενικές γραμμές δεν είμαι οπαδός των τηλεοπτικών παιχνιδιών και πιθανόν να ήμουν αρνητικός εάν η συμμετοχή της Μύριαμ αφορούσε κάποιο άλλο παιχνίδι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ομολογώ πως δεν έφερα αντίρρηση στην συμμετοχή της Μύριαμ στο My Style Rocks! Ο λόγος είναι ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι συνυφασμένο με την μόδα, και ταυτίζεται απόλυτα με τον επαγγελματικό προσανατολισμό της Μύριαμ και την δημιουργία της νέας συλλογής ρούχων Glam of Brazil.

Το είχατε συζητήσει πριν πάρει την απόφαση να διαγωνιστεί;

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Η Μύριαμ δέχθηκε τηλεφώνημα από την Αθήνα για να συμμετάσχει στο My Style Rocks! και σε περίπτωση που αποδεχόταν την πρόσκληση, έπρεπε να ταξιδέψει 3 μέρες μετά. Γνωρίζοντας πως η μόδα είναι κάτι που την εκφράζει, προσωπικά την παρότρυνα να σκεφτεί και να αποφασίσει η ίδια εάν θέλει να συμμετάσχει η όχι. Από την μια πλευρά δεν ήθελα να πάρει μια βεβιασμένη απόφαση καθότι είχε μόνο 3 μέρες να αποφασίσει και σε περίπτωση αποδοχής να ετοιμάσει όλες τις ενδυμασίες της εβδομάδας. Από την άλλη πλευρά δεν ήθελα να σταθώ εμπόδιο σε κάτι που πιθανών να βοηθήσει την μελλοντική καριέρα της.

Ποια ήταν η συμβουλή που της έδωσες;

Η συμβουλή που της έδωσα είναι να νιώθει αυτοπεποίθηση, και να ζήσει και να ευχαριστηθεί την εμπειρία ασχέτως αποτελέσματος. Παράλληλα την συμβούλευσα να επιλέξει από μόνη της τις ενδυμασίες που την εκφράζουν, και να μην επηρεαστεί από εξωτερικές παρεμβάσεις, όπως φίλους, συγγενείς ή ακόμα από εμένα προσωπικά.

Σε ενοχλεί η αρνητική κριτική που της γίνεται κάποιες φορές όσον αφορά στις στιλιστικές της επιλογές;

Η αρνητική κριτική δεν με ενοχλεί καθόλου. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην περίπτωση της Μύριαμ αλλά γενικά. Το τι με ενοχλεί όμως είναι ο τρόπος που γίνεται ορισμένες φορές η αρνητική κριτική. Οι κριτές επιλέγονται στο κάθε τηλεοπτικό παιγνίδι για τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους στον χώρο και λογικό είναι σε ορισμένες περιπτώσεις να υπάρχει και αρνητική κριτική. Θεωρώ όμως εντελώς άστοχο όταν κριτές χρησιμοποιούν έντονους και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς μειώνοντας τους διαγωνιζόμενους, με σκοπό να αυξάνουν την ακροαματικότητα του show και να αναβαθμίζουν την προσωπική τους δημοτικότητα.

Το παρακολουθείς καθημερινά;

Δυστυχώς λόγω του καθημερινού μου επαγγελματικού προγράμματος δεν έχω χρόνο για τηλεόραση. Περιστασιακά κατάφερα να δω μικρά αποσπάσματα από το παιχνίδι και να αποκομίσω μια άποψη. Θεωρώ ότι η Μύριαμ θα ξεπεράσει το άγχος της πρώτης εβδομάδας και θα αναδείξει τις πραγματικές της στιλιστικές ικανότητες.

Ποιες είναι οι πρώτες της εντυπώσεις; Τι σου λέει η ίδια;

Οι πρώτες εντυπώσεις της Μύριαμ είναι ανάμεικτες. Από την μια πλευρά το παιγνίδι είναι πολύ απαιτητικό. Τα γυρίσματα γίνονται καθημερινά κάθε Πέμπτη με Κυριακή, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ με ανύπαρκτα σχεδόν διαλείμματα. Και από Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη ταξιδεύει στην Κύπρο και ξοδεύει όλο της τον χρόνο στην προετοιμασία των ρούχων για την επόμενη εβδομάδα. Από την άλλη πλευρά, στα θετικά είναι οι καινούργιες γνωριμίες που έκανε η Μύριαμ με όλες τις διαγωνιζόμενες και την παραγωγή.

Πως αντιμετωπίζετε το θέμα της απόστασης, πλέον;

Το θέμα της απόστασης έχει ξεπεραστεί με το γεγονός ότι η Μύριαμ επιστρέψει και βρίσκεται στην Κύπρο από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη όταν δεν γίνονται γυρίσματα. Δυστυχώς αυτό επιβαρύνει την κούραση της αλλά ως ένα σημείο είναι αναπόφευκτο καθότι όλη η στιλιστική προετοιμασία και ο κύκλος της εντός του χώρου είναι στην Κύπρο.

Όταν κάποιος βρίσκεται στα φώτα της τηλεόρασης, ενδεχομένως τα media να ασχολούνται και με την προσωπική του ζωή. Εσένα σε ενοχλεί αυτό;

Σε γενικές γραμμές δεν με ενοχλεί. Αντιλαμβάνομαι ότι οι δημοσιογράφοι κάνουν την δουλειά τους η οποία είναι να κάνουν αναφορά στα θέματα και στα άτομα που είναι επίκαιρα. Δυστυχώς όμως, σε ορισμένες περιπτώσεις, με σκοπό να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού, τα media διαστρεβλώνουν καταστάσεις και αψηφούν τον αντίκτυπο που προκαλούν στα άτομα υπό αναφορά. Θεωρώ όμως πως αυτές οι περιπτώσεις είναι μεμονωμένες και όταν γίνεται θετική αναφορά σε άτομα και καταστάσεις, δεν με ενοχλεί καθόλου.

Τελειώνοντας θέλω να ευχηθώ στην Μύριαμ να περάσει όμορφα, να διασκεδάσει και να ζήσει την εμπειρία. Εάν καταφέρει στο τέλος να κερδίσει ή όχι για μένα δεν είναι το ζητούμενο. Το σημαντικό είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός.

Tags Μύριαμ Γεροκώστα, Νικόλας Παναγιώτου, my style rocks, ΣΙΓΜΑ, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7716 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3761 s // Total time: 3.1477 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X