Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλάει μετά τον χωρισμό από την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: "Έχω κάνει τα λάθη μου, αλλά…"


Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλάει μετά τον χωρισμό από την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: "Έχω κάνει τα λάθη μου, αλλά…"

Μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για το τι συνέβη!

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος στα τέλη του καλοκαιριού, χώρισε από τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, με την οποία αναμενόταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, 17 Οκτωβρίου, καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον χωρισμό του λέγοντας: “Προσπαθώ να ζω τη ζωή μου. Νομίζω ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Μπορεί να έχω κάνει και τα λάθη μου, σαφώς, σε αυτό το κομμάτι. Προσπαθώ, όμως, να ζω τη ζωή μου. Δεν κρύφτηκα ποτέ. Μπορεί σε όλο αυτό το κομμάτι να έχασα και τον έλεγχο, αλλά αυτό συμβαίνει. Θεωρώ, αν μη τι άλλο, ότι σε αυτό το κομμάτι ήμουν ειλικρινής… Θεωρώ ότι δεν πρέπει να εξηγείς κάτι περισσότερο. Πολλές φορές γελάω διαβάζοντας τις “πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο” και μετά αυτός δεν λέει τίποτα, γιατί δεν θέλει να πει. Δεν έχω να εξηγήσω κάτι γιατί ένα γεγονός είναι γεγονός. Όταν αρχίζεις και εσύ να το σχολιάζεις, μπαίνεις σε μια διαδικασία να το αναπαράγεις και εσύ. Οπότε προτιμώ σε αυτό το κομμάτι να μην πω κάτι περισσότερο”.

Διαβάστε επίσης: Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό και εξηγεί γιατί δεν έχει διαγράψει τις φωτογραφίες με την πρώην σύντροφό του

Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το peoplegreece.com:

Tags αλεξανδρος μπουρδουμης, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, χωρισμος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1625 s (248 Queries.) // Parse time: 1.3026 s // Total time: 3.4651 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X