To Advanced Génifique Sensitive της Lancôme σας κάνει να αγαπήσετε την ηλικία σας!


To Advanced Génifique Sensitive της Lancôme σας κάνει να αγαπήσετε την ηλικία σας!

Αγάπησε την ευαισθησία της επιδερμίδας σας!

Η Lancôme πρωτοπορεί γι’ άλλη μία φορά και προσθέτει ένα νέο κεφάλαιο στη δημοφιλέστερη σειρά Genifique: το νέο Advanced Génifique Sensitive. Mια περιποίηση διάρκειας ενός μηνός με σύνθεση ικανή να καταπραΰνει και να ενδυναμώνει την επιδερμίδα ενισχύοντας τις λειτουργίες που εξασφαλίζουν τη νεανικότητά της. Όλα αυτά επιτυγχάνονται χάρη σε μια κάψουλα που περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες, κατά 99% καθαρές, τις οποίες απελευθερώνει ο χρήστης ανοίγοντας το μπουκάλι και δημιουργώντας έτσι ένα ενισχυμένο Youth Activating Serum με ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Σίγουρα όλες μας έχουμε περάσει περιόδους που η επιδερμίδα μας μοιάζει να αντιδρά στην αλλαγή της εποχής, το στρες ή τη μη ισορροπημένη διατροφή, με αποτέλεσμα να νοιώθουμε δυσφορία, αίσθηση καύσου, τσούξιμο ή κνησμό. Όλα αυτά είναι προειδοποιητικά σημάδια, ενίοτε ορατά, και συχνότερα αισθητά.

Κάθε άλλο παρά έκπληξη, λοιπόν, προκαλούν τα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία η ευαισθησία της επιδερμίδας είναι ένα παγκόσμιο και περιοδικό φαινόμενο που επηρεάζει δύο στις τρεις γυναίκες στον κόσμο.  Η Lancôme μελέτησε το φαινόμενο αυτό και κατέληξε σε μια διαφωτιστική παρατήρηση: κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ευαισθησίας, η επιδερμίδα υφίσταται μια φλεγμονώδη κρίση που επιταχύνει τη διαδικασία της γήρανσης.

Το νέο Advanced Génifique Sensitive είναι το προϊόν ενός τολμηρού στόχου: να αναπτυχθεί μια περιποίηση διάρκειας ενός μηνός, με ενεργοποιούμενη σύνθεση ικανή να καταπραΰνει και να ενδυναμώνει την επιδερμίδα ενισχύοντας τις λειτουργίες που εξασφαλίζουν τη νεανικότητά της. Όλα αυτά επιτυγχάνονται χάρη σε μια κάψουλα που περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες, κατά 99% καθαρές, τις οποίες απελευθερώνει ο χρήστης ανοίγοντας το μπουκάλι και δημιουργώντας έτσι ένα ενισχυμένο Youth Activating Serum με ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Ο τολμηρός αυτός στόχος συνάδει με τις αξίες που η Génifique ενσαρκώνει εδώ και 8 χρόνια: ένας ορός πλήρους δράσης, ένας ορός διαχρονικός, ένας ορός ολιστικός. Με απλά λόγια: ένα εμβληματικό προϊόν.

Tags Advanced Génifique Sensitive, lancome, Lancôme Advanced Génifique Sensitive, Ομορφια, προσωπο, beauty, face


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4387 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5721 s // Total time: 4.0108 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X