Η πιο δημοφιλής ημέρα για προτάσεις γάμου!


Η πιο δημοφιλής ημέρα για προτάσεις γάμου!

Πλησιάζει…

Μπορεί η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να φαντάζει πως είναι η ιδανική προκειμένου να γίνει μία πρόταση γάμου, ωστόσο, σύμφωνα με το Bridebook, ενώ η πλειοψηφία των γάμων λαμβάνει χώρα τους καλοκαιρινούς μήνες, περίπου 100.000 προτάσεις είναι πιθανό να συμβούν κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο δικτυακός τόπος για τον προγραμματισμό του γάμου διαπίστωσε ότι ο Δεκέμβριος ήταν ο πιο δημοφιλής χρόνος για προτάσεις, με πάνω από το ήμισυ όλων των δεσμεύσεων που πραγματοποιήθηκαν τον μήνα αυτό την εβδομάδα της 19ης Δεκεμβρίου.

Λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία αυτά, μαζί με την ανάλυση της βάσης πελατών τους, η Bridebook προβλέπει ότι η πιο δημοφιλής ημέρα για προτάσεις φέτος πιθανότατα θα είναι το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου.

“Αυτή τη χρονιά η χριστουγεννιάτικη ημέρα πέφτει Δευτέρα και έτσι αναμένουμε να δούμε ένα παρόμοιο μοτίβο με ένα μεγάλο μέρος των δεσμεύσεων το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου. Η πιο δημοφιλής ημέρα, με βάση την ανάλυση των 100.000 νυφών που σχεδιάζουν τους γάμους τους μαζί μας, θα είναι το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου”, δήλωσε εκπρόσωπος της ιστοσελίδας.

Tags πρόταση γάμου, χριστουγεννα, Γαμος, ζευγαρι, σχεσεις, ΔΕΣΜΕΥΣΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9260 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3709 s // Total time: 3.2970 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X