Μαρία Μενούνος: Το βίντεο που ανήρτησε στο instagram 24 ώρες μετά το χειρουργείο στον εγκέφαλο!


Μαρία Μενούνος: Το βίντεο που ανήρτησε στο instagram 24 ώρες μετά το χειρουργείο στον εγκέφαλο!

Δείτε το

Η Μαρία Μενούνος, πριν από μερικούς μήνες είχε κάνει γνωστό, μέσα από συνέντευξή της, πως είχε διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι και γι’ αυτό το λόγο χρειάστηκε να εγχειριστεί για να το αφαιρέσουν.

Η παρουσιάστρια, η οποία φαίνεται πως αναρρώνει κανονικά και πως έχει επιστρέψει στους συνηθισμένους της ρυθμούς, ανήρτησε πριν από μερικές ώρες ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου απεικονίζεται η ίδια 24 ώρες μετά το χειρουργείο που υπεβλήθηκε.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρει η Μαρία Μενούνος: Δείτε το βίντεο αμέσως μετά την εγχείρηση αφαίρεσης του όγκου στο εγκέφαλο

Αυτό το βίντεο τραβήχτηκε 24 ώρες μετά την εγχείρηση στον εγκέφαλό μου. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορείς να φας και να μιλήσεις φυσιολογικά τόσο άμεσα. Ήταν δύσκολο να κρατήσω ανοιχτά τα μάτια μου, επειδή εκείνη την στιγμή τα έβλεπα όλα διπλά. Έχω λάβει τόσα πολλά μηνύματα από ανθρώπους που λένε ότι η ιστορία μου τους βοήθησε και έξι μήνες μετά θέλησα να μοιραστώ αυτό το βίντεο για να δείτε με τα μάτια σας πώς θα είναι μετά το χειρουργείο σε περίπτωση που πρόκειται να υποβληθείτε άμεσα. Ο καθένας είναι διαφορετικός… όμως εάν σας ελαφρύνει τους φόβους σας θα μου άρεσε”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Tags maria menounos, μαρία μενούνος, χειρουργειο, εγκεφαλος, όγκος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3100 s (248 Queries.) // Parse time: 1.3766 s // Total time: 4.6866 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X