Η νέα σειρά της Nuxe προσφέρει 48ωρη ενυδάτωση και προστασία από την ατμοσφαιρική ρύπανση


Η νέα σειρά της Nuxe προσφέρει 48ωρη ενυδάτωση και προστασία από την ατμοσφαιρική ρύπανση

Crème fraiche de beaute: Παραδώσου στην αίσθηση της απόλυτη ενυδάτωσης

Η νέα σειρά προϊόντων Crème Fraiche de Βeaute περιποιείται βαθιά το αφυδατωμένο δέρμα προσδίδοντας 48ωρη ενυδάτωση και προστασία από την ατμοσφαιρική ρύπανση.

Η νέα φόρμουλα συνδυάζει την απαλότητα του βοτανικού γάλακτος με υψηλής τεχνολογίας εκχύλισμα φυκιών. Δημιουργεί έτσι μια διαφορετική προσέγγιση στην αποτελεσματική ενυδάτωση και είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.

Μοναδική σύνθεση από βοτανικό γάλα και υψηλής τεχνολογίας εκχύλισμα φυκιών

Η φυσική συνέργια του βοτανικού γάλακτος και της υψηλής τεχνολογίας εκχυλίσματος φυκιών, προσδίδει βαθιά ενυδάτωση μέχρι και τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας ενώ παράλληλα δρα σαν ασπίδα ενάντια στη ατμοσφαιρική ρύπανση.

Διαχρονικά, ένα από τα σημαντικότερα συστατικά της σύνθεσης της σειράς Crème Fraiche de Beaute, είναι το γάλα βοτάνων το οποίο συγκεντρώνει όλα τα ενεργά συστατικά των φυτών. Η Nuxe έχει συνδυάσει γάλα Ακακίας, πράσινου τσαγιού, αμυγδάλου, καρύδας, βρώμης και σόγιας για ένα άκρως ενυδατικό και απαλό αποτέλεσμα.

Επιπρόσθετα, το εκχύλισμα φυκιού είναι ένα καινοτόμο ενεργό συστατικό υψηλής τεχνολογίας το οποίο λαμβάνεται από ένα γένος κόκκινης άλγης στη Βαλτική Θάλασσα (Furcellaria Lumbricalis).

Tags nuxe Crème fraiche de beaute, nuxe, Crème fraiche de beaute, προσωπο, Ομορφια, face, beauty, hydration, ενυδατωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2326 s (249 Queries.) // Parse time: 0.6309 s // Total time: 2.8635 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X