Ιδού η απόδειξη πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν ζευγάρι περισσότερο καιρό από ότι λένε! [βίντεο]


Ιδού η απόδειξη πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν ζευγάρι περισσότερο καιρό από ότι λένε! [βίντεο]

Ποιος τους πρόδωσε;

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους, πραγματοποίησαν κοινή φωτογράφηση και συνέντευξη, όπου εξομολογήθηκαν πως η σχέση τους ξεκίνησε πριν από τρεις μήνες.

Ωστόσο, ο Νίκος Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, το Σάββατο, 6 Ιανουαρίου, αποκάλυψε πως η σχέση τους μετράει από το καλοκαίρι, κάνοντας λόγο για περιστατικό, στο οποίο ήταν μάρτυρας.

Διαβάστε επίσης: Γνωρίζατε πόσα χρόνια διαφορά έχουν Βασάλος – Βαλαβάνη;

“Δεν είναι μαζί από τον Οκτώβριο. Ήσουν και εσύ εκεί στη Ρόδο και το ζευγάρι, που λέει ότι δεν ήταν ζευγάρι τότε. Δεν καταλαβαίνω γιατί το λένε αυτό. Ήταν να μείνουν λιγότερες μέρες και έκαναν ένα extesion στις διακοπές τους. Τότε είχαν πάρει δύο δωμάτια, αλλά το ένα έμεινε άθικτο. Αυτό έχω να σας πω. Ίσως είχαν συνηθίσει από το Survivor που κοιμόντουσαν όλοι μαζί ... Όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου βούιζε την άλλη μέρα πως δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Το έλεγαν όλη μέρα”, ειπώθηκε χαρακτηριστικά. Δείτε το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το peoplegreececom:

Διαβάστε επίσης: Μόνο αυτά τα τέσσερα άτομα γνώριζαν για την σχέση Βαλαβάνη και Βασάλου!

Tags ευρδικη βαλαβανη, κωνσταντινος βασαλος, σχεση, ροδος, Διακοπές, Ξενοδοχείο, showbiz κύπρος, gossip, survivor


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3289 s (248 Queries.) // Parse time: 1.2120 s // Total time: 3.5410 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X