Η Κάτια Νικολαΐδου μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το περιστατικό βίας από τον Μάνο Παπαγιάννη! [βίντεο]


Η Κάτια Νικολαΐδου μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το περιστατικό βίας από τον Μάνο Παπαγιάννη! [βίντεο]

Όσα είπε η ίδια!

Τις τελευταίες ημέρες τα ελληνικά και κυπριακά media, ασχολούνται έντονα με την υπόθεση άσκησης βίας του Μάνου Παπαγιάννη κατά της Σοφίας Παυλίδου, όπως ισχυρίζεται η ηθοποιός.
Άλλη μία ηθοποιός, βγήκε δημόσια και εξομολογήθηκε πως έχει υποστεί βία από τον ηθοποιό, στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια συνεργασίας τους σε θεατρική παράσταση.

Ο λόγος για την Κάτια Νικολαΐδου, η οποία μίλησε το πρωί της Τετάρτης, 17 Ιανουαρίου, στον δημοσιογράφο, Άκης Πετρετζίκη και ο ίδιος μετέφερε τα λόγια της κατά τη διάρκεια του Πρωινού.

Διαβάστε επίσης: Κάτια Νικολαϊδου: Η αντίδραση της για τις φήμες που την θέλουν να έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον Μάνο Παπαγιάννη

“Έκανα την ανάρτηση γιατί δεν ήθελα να υπάρχει παραφιλολογία. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πω όταν μου ζητηθεί από τη δικαιοσύνη… Επέλεξα να μη μιλήσω τότε γιατί είχαμε φιλική σχέση τόσο με το Μάνο όσο και με την Αγγελική. Θα στηρίξω τη Σοφία στο δικαστήριο. Δεν θα μιλήσω τώρα γι’ αυτό. Υπάρχουν μαρτυρίες. Όταν με καλέσουν να μιλήσω στο δικαστήριο θα το κάνω και θα πω τα πάντα με λεπτομέρειες. Δεν κάνουμε πλέον παρέα. Σέβομαι ότι είναι οικογενειάρχης και έχει μία κόρη. Συναντηθήκαμε τυχαία στην πρεμιέρα του θεάτρου Broadway”, ανέφερε η ηθοποιός στον δημοσιογράφο. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το peoplegreececom:

Διαβάστε επίσης: Χρήστος Φερεντίνος: "Όταν ήρθε η αστυνομία έτρεχε για να μην τον συλλάβουν"

Tags κατια νικολαιδου, μανος παπαγιαννης, σοφια παυλιδου, βία, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8230 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3469 s // Total time: 2.1699 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X