Εβελίνα Κυράστα: Αποκαλύπτει πρώτη φορά τι κάνει ο σύζυγός της, Μιχάλης Κωνσταντίνου και την συγκινεί


Εβελίνα Κυράστα: Αποκαλύπτει πρώτη φορά τι κάνει ο σύζυγός της, Μιχάλης Κωνσταντίνου και την συγκινεί

Φωτογραφίζεται στο σπίτι της! Δείτε τις εικόνες...

Πιο ερωτευμένη με τη ζωή από ποτέ, σήμερα στα 37 της χρόνια η Εβελίνα Κυράστα υποδέχθηκε στο υπέροχο σπίτι της την δημοσιογράφο της "Madame Figaro", Τάνια Νεοκλέους και αποκαλύπτει όλα αυτά, που αναγκάστηκε να αναθεωρήσει μεγαλώνοντας, αλλά και όλα εκείνα, για τα οποία ξεχειλίζει από συναίσθημα.

Το μόνο που ήξερα για εκείνην, πριν πάω να τη συναντήσω στην υπέροχη μονοκατοικία της στη Δευτερά, ήταν πως είναι η κόρη μίας από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου, του Γιάννη Κυράστα, και η σύζυγος του Κύπριου διεθνούς ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κωνσταντίνου. Ίσως γιατί και η ίδια, παρά την εκρηκτική της προσωπικότητα, όλα τα προηγούμενα χρόνια προτίμησε αθόρυβα να επικεντρωθεί στην όμορφη οικογένειά της και να μεγαλώσει τα τρία παιδιά της μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Τώρα, όμως, είναι η δική της σειρά να μιλήσει για εκείνην, αφού αφενός η ιστοσελίδα της Lime and Life πάει από το καλό στο καλύτερο και αφετέρου, επειδή μια γυναίκα στα 37 της χρόνια έχει πάντα κάτι ενδιαφέρον να πει για τον έρωτα, την οικογενειακή ευτυχία και για τα θέλω της. Αυτά λίγο πολύ σκέφτομαι καθισμένη στην κουζίνα της, μπροστά ακριβώς από τον πλούσιο μπουφέ, που ετοίμασε για να μας υποδεχτεί, καθώς την παρακολουθώ να πηγαινοέρχεται ακατάπαυστα μέσα στο σπίτι με έναν απίστευτα ντελικάτο τρόπο, που μου φτιάχνει τη διάθεση. Βάζουμε καφέ και περνάμε στο σαλόνι. "Η ιστοσελίδα μου δημιουργήθηκε, όταν παρατήρησα πως στην Κύπρο οι ιστοσελίδες με γυναικεία θεματολογία που δεν περιείχαν την κατηγορία showbiz, ήταν περιορισμένες", μου λέει και συμπληρώνει ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να επιτρέψει "να δημοσιευτούν κουτσομπολίστικες ειδήσεις από ένα δικό μου Μέσο". Ίσως, σκέφτομαι, επειδή και η ίδια, από τη στιγμή που εγκαταστάθηκε στην Κύπρο έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο σχολιασμού, χωρίς να το επιδιώκει. "Στην αρχή η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα κάπως, διότι υπάρχουν διαφορές στη νοοτροπία. Στην Κύπρο, εκ των πραγμάτων η κοινωνία είναι πιο κλειστή. Βγαίνεις έξω και το επόμενο λεπτό όλοι ξέρουν τα πάντα. Τον πρώτο χρόνο που μετακομίσαμε, έβγαινα ελάχιστα από το σπίτι, γιατί ένιωθα εκτεθειμένη. Όταν δεν είσαι συνηθισμένος, νιώθεις ότι δεν πρέπει να προκαλέσεις. Από την άλλη, το να μεγαλώνεις τα παιδιά σου στην Κύπρο το θεωρώ ιδανικό σε σύγκριση με την Ελλάδα", μου λέει ρίχνοντας κλεφτές ματιές στο λάπτοπ της, από όπου ξεκινά και καταλήγει ένα μεγάλο μέρος της ιστοσελίδας της. Για την ίδια, όπως μου εξηγεί, το γράψιμο αποτελούσε πάντα έναν τρόπο έκφρασης. "Από μικρή κράταγα ημερολόγια και μέσα από το γράψιμο ένιωθα να φεύγει ένα βάρος από πάνω μου. Λειτουργούσε ως ένα είδος ψυχοθεραπείας".

LOVE ETC…
Από τις δικές μου αγαπημένες κατηγορίες στις γυναικείες ιστοσελίδες είναι αυτές που έχουν να κάνουν με τις ανθρώπινες σχέσεις. Το κεφάλαιο αυτό της ζητώ να μου αναπτύξει ως μία γυναίκα που κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να διατηρήσει τον έρωτα για τον άντρα της ζωής της ζωντανό. "Ο έρωτας δεν κρατάει μια ζωή. Έχει σκαμπανεβάσματα", παραδέχεται και συμπληρώνει ότι "άλλες μέρες μπορεί να νιώθεις τρελά ερωτευμένος και άλλες πάλι λιγότερο. Δεν πρέπει ποτέ να θεωρείς τον άλλο δεδομένο και υπάρχουν διάφορα πράγματα που μπορεί να αναζωογονήσουν τον έρωτα και να τον κάνουν να ξεφύγει από τη ρουτίνα. Αυτό που με ενθουσιάζει στον Μιχάλη, είναι κάποιες εκπλήξεις που μπορεί να μου κάνει χωρίς κάποια αφορμή. Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό αυτό το πράγμα, διότι δεν είναι ο άνθρωπος που συνηθίζει να λέει όμορφα λόγια απλώς για να σου χαϊδεύει τα αυτιά". Όλα καλά, της απαντώ ζητώντας της στη συνέχεια να μου εξηγήσει ένα άλλο φαινόμενο της εποχής. Αυτό που θέλει τις σημερινές γυναίκες να είναι λαμπερές, πετυχημένες και… μόνες. "Ξέρεις τι;", μου απαντά σχεδόν αυθόρμητα, "Κάτι που κάνω και εγώ χωρίς να το θέλω, είναι το γεγονός ότι επειδή είμαι πολύ δυναμική ως άνθρωπος, μερικές φορές σκέφτομαι ότι με τον τρόπο μου μπορεί να ισοπεδώνω κάποια πράγματα στον χαρακτήρα του άλλου. Μια γυναίκα πρέπει να θαυμάζει τον άντρα της και να του δίνει το περιθώριο να είναι ένα σκαλάκι πιο πάνω από αυτήν, ακόμα και αν γνωρίζει ότι μπορεί και εκείνη να τον φτάσει. Προσωπικά δεν θα μπορούσα με τίποτα να είμαι με έναν άντρα, που να τον θεωρώ κατώτερο μέσα μου".

MARRIED WITH CHILDREN
Την όμορφη κουβέντα μας διακόπτει η γλυκιά αναστάτωση από την είσοδο των παιδιών της στον χώρο. Το να μοιράζεται το σπίτι με τέσσερις άντρες, πρέπει να είναι μια… δύσκολη υπόθεση τής λέω. "Αυτό που λένε ότι σε έχουνε βασίλισσα, είναι μεγάλο ψέμα, ας μην γελιόμαστε. Σε είκοσι χρόνια από τώρα, μπορεί. Τώρα γι' αυτούς είσαι ο ταξιτζής και η μαγείρισσα", μου λέει με σαρκαστική διάθεση και συμπληρώνει ότι αυτό δεν θα το άλλαζε με τίποτα στον κόσμο. "Ήταν επιλογή μου να είμαι συνέχεια με τα παιδιά μου, καθώς μεγαλώνουν. Είναι χρόνια που δεν γυρνάνε πίσω και δεν θα άντεχα να τα χάσω». Η ίδια, όπως γνωρίζω, είχε μεγαλώσει σε ένα αρκετά προστατευμένο περιβάλλον. "Αυτό με έμαθε να είμαι πειθαρχημένη ως άτομο και να μπορώ να κάνω αυτοκριτική. Δεν λέω ότι το έχω καταφέρει 100%, όμως θεωρώ ότι αυτό είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον τρόπο που μεγαλώνει κανείς. Ο πατέρας μου ήταν άνθρωπος που έκανε τεράστια αυτοκριτική και συχνά αναλάμβανε ακόμα και ευθύνες που μπορεί να μην ήταν αποκλειστικά δικές του". Με την ίδια να φέρει στους ώμους της το βαρύ επίθετο του Έλληνα προπονητή Γιάννη Κυράστα και με έναν σύζυγο με σπουδαίο έργο στον χώρο του ποδοσφαίρου, διερωτώμαι πόσο δύσκολο ήταν για την ίδια να αποδείξει πράγματα. "Δεν μπήκα στη διαδικασία να αποδείξω ποτέ τίποτα. Και δεν το λέω εγωιστικά ή γιατί θεωρώ πως είμαι κάποια. Μέχρι τώρα δεν είχα κάνει ουσιαστικά κάτι δικό μου, που να χρειαστεί να δείξω τις δυνατότητές μου. Όταν καταφέρνεις να αποδεικνύεις στους δικούς σου ανθρώπους, ότι είσαι εκεί από επιλογή και έχεις όλη την καλή διάθεση να τους προσφέρεις την αγάπη και τη φροντίδα σου, τότε για μένα αυτή είναι η πραγματική αναγνώριση".

ME, MY SELF AND I
"Και ξυπνάς μια μέρα στα 37", της λέω, δανειζόμενη την πρόταση από ένα δικό της editorial... "Μεγαλώνοντας, πολλά είναι που συμβαίνουν", μου λέει. "Στα 37 εκτιμάς αυτά που έχεις και ενδεχομένως αναθεωρείς κάποια άλλα". Της ζητώ να μου το εξηγήσει. "Μεγαλώνοντας έχω αναθεωρήσει καταρχάς τον τρόπο μου. Επειδή είμαι πολύ ειλικρινής, μπορεί κάποια πράγματα, που ενώ δεν τα λέω με κακή διάθεση, ο άλλος να τα παίρνει στραβά λόγω του τρόπου που τα εκφράζω. Από την άλλη, στα 37 σου ξέρεις ακριβώς με ποια πράγματα δεν συμβιβάζεσαι ή ποια θα ήθελες να βελτιώσεις στον εαυτό σου». Καθ' όλη τη διάρκεια της συνομιλίας μας, παρατηρώ τον τρόπο, με τον οποίο εκφράζεται, άλλες φορές με συγκίνηση και άλλες πάλι με χιούμορ, όλα με την ίδια ένταση. "Γενικά τη χαρά μου και τη στεναχώρια μου δεν φοβάμαι να τις εκφράσω. Δεν είμαι άνθρωπος που κρύβομαι και γενικά το θεωρώ πολύ μεγάλη ελευθερία το να μπορεί κανείς να εκφράζεται". Και τι είναι αυτό που μπορεί να την εκνευρίσει, είναι η αμέσως επόμενη μου ερώτηση. "Ο άλλος να υποτιμάει τη νοημοσύνη μου. Εκεί τρελαίνομαι. Είμαι πολύ ανοιχτός άνθρωπος και έχω γενικά πολύ καλή διάθεση με όλους μέχρι να μου αποδείξουν το αντίθετο. Επειδή πολλές φορές δείχνεις ένα ευχάριστο πρόσωπο και είσαι ανοιχτός, ο άλλος μπορεί να μην είναι σε θέση να εκτιμήσει ότι του χαρίζεις ένα κομμάτι του εαυτού σου". Το πιο αληθινό δικό της κομμάτι, νιώθω ότι τελικά έχω καταφέρει να το γνωρίσω μέσα από αυτή τη συνάντηση, από την οποία φεύγω σχεδόν ενθουσιασμένη, καθώς οι παιδικές φωνές και τα γέλια τους με συνοδεύουν μέχρι την εξώπορτα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ
STYLING: ΣΟΦΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ TERESA MANTI MAKE UP ARTISTRY
ΜΑΛΛΙΑ: ΑΝΤΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ FOR KEVIN.MURPHY CYPRUS

Tags Εβελίνα Κυράστα, Μιχάλης Κωνσταντίνου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8314 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4055 s // Total time: 2.2369 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X