Παίσγνωστο μοντέλο ποστάρει φωτογραφία της λίγες ώρες μετά τη γέννηση του γιου της


Παίσγνωστο μοντέλο ποστάρει φωτογραφία της λίγες ώρες μετά τη γέννηση του γιου της

\"Αυτή είμαι εγώ μετά τη γέννηση του Cooper. Λιπαρά μαλλιά, αξύριστα πόδια και μια άδεια, χαλαρή κοιλιά. Αλλά δεν θα άλλαζα τίποτα\"

Έφερε στον κόσμο το γιο της πριν λίγες ημέρες και η χαρά της δεν περιγράφεται. Η 29χρόνη Georgia Jοnes, μοντέλο και πρώην Miss England λίγες ώρες μετά τη γέννηση του μικρού φωτογραφήθηκε δείχνοντας την κοιλιά της που παραμένει φουσκωμένη μετά τη γέννα και έγραψε ότι δεν θα άλλαζε τίποτα από όσα πέρασε για να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με το σύζυγό της.

"Αυτή είμαι εγώ μερικές ώρες μετά τη γέννηση του Cooper. Λιπαρά μαλλιά, αξύριστα πόδια, πόνους στην ευαίσθητη περιοχή, φαρδιά παντελόνια, και μια άδεια, χαλαρή κοιλιά. Αλλά δεν θα άλλαζα τίποτα. Αν μου λείπει το προ εγκυμοσύνης σώμα μου; Φυσικά. Αν θα προσπαθήσω σκληρά όταν αναρρώσω και αισθανθώ καλά να αποκτήσω ξανά τη φόρμα μου; Σίγουρα, ναι ( και αυτό είναι φυσιολογικό). Αλλά ξέρετε κάτι… αν τα πράγματα δεν γίνουν όπως παλιά, και πάλι θα είμαι εντάξει. Το σώμα μου "έφερε" το μωρό μου στον κόσμο. Μπράβο σου (σώμα) , είμαι περήφανη για σένα. Αυτή τη φωτογραφία την πόσταρα μετά το γεύμα των 2.30 το πρωί, με το ένα μάτι ανοιχτό και το στήθος γεμάτο γάλα", έγραψε στην ανάρτησή της.

Όπως ήταν φυσικό οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να την συγχαρούν για αυτή της την ανάρτηση.  

Tags Georgia Jοnes, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, μοντελο, εγκυμοσύνη, τοκετός


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5781 s (227 Queries.) // Parse time: 1.8307 s // Total time: 4.4088 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X