Οι 5+1 καλύτερες προτάσεις για τη γιορτή των ερωτευμένων!


Οι 5+1 καλύτερες προτάσεις για τη γιορτή των ερωτευμένων!

Πώς θα περάσεις με το ταίρι σου την πιο ερωτική μέρα του χρόνου στη Λευκωσία

Έφτασε και πάλι η ώρα -ή καλύτερα η μέρα- του πιο ρομαντικού Αγίου, για χάρη του οποίοι οι βιτρίνες θα "ντυθούν" στα κόκκινα, τα ζαχαροπλαστεία θα γεμίσουν σοκολατάκια και καρδιές, και τα ανθοπωλεία ροδοπέταλα!

Με αυτήν την αφορμή λοιπόν βρήκαμε και σου προτείνουμε τους 7 πιο "ασφαλείς" τρόπους για να ευχαριστήσεις το ταίρι σου ενόψει της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου.

Aπό εστιατόρια και bars μέχρι spa, ξενοδοχεία και ταξίδια το Time Out σού καταθέτει τις προτάσεις του για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ...

Suenso Spa

Σε ένα μοναδικό περιβάλλον, το Suenso Spa στη Λεμεσό, σε καλεί να ζήσεις μια εμπειρία 5 αστέρων, απολαμβάνοντας το ταξίδι της απόλυτης αρμονίας. Με την είσοδό σου στο Suenso Spa μια πλούσια αλλά και άψογη γαλήνια ατμόσφαιρα, θα "κλείσει" αμέσως την πόρτα στον εξωτερικό κόσμο και θα σε βυθίσει σε έναν παράδεισο χαλάρωσης και ευεξίας. Ο μοντέρνος σχεδιασμός, τα γήινα χρώματα και η υψηλή αισθητική του χώρου, συμβάλλουν ώστε το Suenso Spa να ικανοποιεί και να ξεπερνά κάθε προσδοκία. Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι θεραπευτές του, θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις προσφέροντας σου αποκλειστικές περιποιήσεις, που θα σου χαρίσουν εσωτερική ηρεμία και γαλήνη. Οι θεραπείες που προσφέρονται είναι ειδικά σχεδιασμένες έτσι ώστε να τονώσουν το σώμα και το μυαλό παρέχοντας την αίσθηση ευεξίας και τη σιγουριά ότι φεύγοντας, θα νιώθεις ξεκούραστος και αναζωογονημένος. Επίλεξε από ένα ευρύ φάσμα θεραπειών, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται διάφορα είδη μασσαζ, περιποιήσεις προσώπου, σώματος, χεριών και ποδιών, θεραπεία με λάσπη, καθώς και θεραπείες για άνδρες, γυναίκες, εφήβους και εγκυμονούσες.
Tώρα τo μόνο που απομένει να κάνεις είναι να αφεθείς για να ανακαλύψεις το μονοπάτι προς τον εσωτερικό σου κόσμο απολαμβάνοντας τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων, την αποτοξίνωση με φύκια περιτυλιγμένα γύρω από το σώμα σου και ένα μεγάλο φάσμα άλλων θεραπειών που θα σου προτείνουν οι θεραπευτές του Suenso Spa.
Valentine's Day: Για τη γιορτή της αγάπης και των ερωτευμένων, το Suenso Spa προτείνει ένα χαλαρωτικό μασάζ για δύο, αξίας €140.
(25256560) Πλάτωνος 14Α, Άγιος Νεκτάριος, Λεμεσός. Δευτέρα-Σάββατο10.00-20.00.
info@suensospa.com/ www.suensospa.com/ https://www.facebook.com/Suensospa/

ΓΙΑ ΔΕΙΠΝΟ...

Cookshop

Το ατμοσφαιρικό Cook Shop, που λειτουργεί μόνο μεσημέρια (εκτός από την Παρασκευή που λειτουργεί και βράδυ), σερβίροντας μοντέρνα ευρωπαϊκή κουζίνα με επιλογές από σαλάτες, ωραία κυρίως πιάτα και γλυκό ημέρας, είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για το δείπνο του Αγίου Βαλεντίνου. Κι αυτό γιατί η τοποθεσία του, η ατμόσφαιρά του και η εξυπηρέτηση των ανθρώπων του, θα σε κάνουν να νιώσεις σαν άρχοντας! Αν σ' αυτά προσθέσεις και το γεγονός ότι τo χαριτωμένο μαγαζάκι της Πινδάρου κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο Nice Price εστιατόριο της χρονιάς στα Time Out Eating Awards 2017 (για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά), τότε το μόνο που μένει είναι να κλείσεις τραπέζι για δύο για να γιορτάσεις με το ταίρι σου τον φτερωτό Άγιο! Σημείωσε τέλος, ότι το μενού που έφτιαξε ειδικά για την ημέρα βασίζεται στο sharing, εξ ου και σου δίνει 6 διαφορετικά πιάτα για να τα μοιραστείς με τους φίλους σου ή το ταίρι σου, όπως μοιράζεσαι και την αγάπη.
Δες το μενού εδώ.
(99012307) Πινδάρου 6, Λευκωσία. Δ-Πεμ & Σ 12.00-15.30 & Παρ 12.00 & 15.50 & 19.45-23.00. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags VALENTINES DAY, go out, Σπα, χαλαρωση, Spa, αγιος βαλεντινος, διασκεδαση, εξοδος, φαγητο, food news, ποτο, bar


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6887 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3969 s // Total time: 3.0857 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X