Μάθαμε πότε θα γίνει η 13η απονομή των βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς


Μάθαμε πότε θα γίνει η 13η απονομή των βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς

Όλες οι λεπτομέρειες

Ερμηνεύτριες, ηθοποιοί, fashion designers, δημοσιογράφοι, αθλήτριες, δημιουργοί/εικαστικοί, επιστήμονες/ακαδημαϊκοί, επαγγελματίες/επιχειρηματίες και γυναίκες που προσφέρουν στον άνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο. Όλες αυτές οι γυναίκες έχουν εργαστεί σκληρά και το περιοδικό "Madame Figaro" τις επιβραβεύει εδώ και 13 χρόνια.

Οι μοναδικοί και απόλυτοι κριτές καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας για την ανάδειξη των γυναικών της χρονιάς είναι το αναγνωστικό κοινό του πρώτου γυναικείου μηνιαίου περιοδικού.

Φέτος η λαμπερή τελετή θα πραγματοποιήθει στις 17 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου ενώ η συγκεκριμένη βραδιά, όπως και κάθε χρόνο, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν εκείνη τη βραδιά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η κυρία που θα βραβευθεί ως "Γυναίκα της Χρονιάς" στην κατηγορία "Κοινωνική Προσφορά".

Μείνετε συντονισμένοι με το Ilovestylecom και θα σας μεταφέρουμε όλες τις νέες λεπτομέρειες από την μεγάλη βραδιά αφιερωμένη στη γυναίκα της Κύπρου. 

Tags 13α βραβεια madame figaro γυναικες της χρονιας, βραβεια madame figaro γυναίκες της χρονιας, βραβεια madame figaro γυναικες της χρονιας 2018, βραβεια, γυναίκα, Madame Figaro


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7306 s (228 Queries.) // Parse time: 1.8067 s // Total time: 4.5373 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X