Γιατί οι γυναίκες έχουν κρύα χέρια και πόδια


Γιατί οι γυναίκες έχουν κρύα χέρια και πόδια

Πόσες φορές σας έχει τύχει να ξαπλώσετε με το αγόρι σας, να κουκουλωθείτε κάτω από το πάπλωμα και την ώρα που πάει να σας κάνει ναζάκια... εσείς να του ζητήσετε να σας ζεστάνει τα πόδια; Δεν είστε η μόνη, σε όλες τις γυναίκες συμβαίνει.

Οι ορμόνες μας είναι εκείνες που μας αναγκάζουν να έχουμε κρύα χέρια και πόδια. Όμως, οι επιστήμονες δηλώνουν, πως αυτό το χαρακτηριστικό, είναι δείγμα υγείας, καθώς αποτελεί μια φυσική λειτουργία που ενεργοποιείται στον οργανισμό ώστε να μπορεί να κρατά τα όργανα ζωτικής σημασίας ζεστά.

Όπως οι ίδιοι επισημαίνουν, η λειτουργία αυτή έχει πολύ πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα στις γυναίκες, λόγω των ορμονών τους, έτσι, το πάγωμα των χεριών και των ποδιών είναι πολύ πιο έντονο από το αντίστοιχο στους άνδρες.

Το δέρμα μας, μέσω της κυκλοφορίας του αίματος και με τη βοήθεια των τριχοειδών αγγείων, είναι εκείνο που προσπαθεί να κρατά τη θερμοκρασία του σώματός μας σταθερή, αυξάνοντας ή μειώνοντας την κυκλοφορία του αίματος. Η διαδικασία αυτή, φαίνεται πως στις γυναίκες μπορεί να συμβεί σε πολύ πιο λίγο χρόνο σε σχέση με τους άνδρες, δημιουργώντας αυτό το αποτέλεσμα.

Πάντως αν εκείνος παραπονιέται να του πείτε ότι είναι δείγμα υγείας, όπως λένε και οι επιστήμονες.

Tags ποδια, χέρια, γυναίκες, αντρες, κρύο, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4618 s (231 Queries.) // Parse time: 1.4861 s // Total time: 3.9479 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X