Η Ο.Ρ.Ι παρουσιάζει τη νέα κολεξιόν Lisbon Spring 2018


Η Ο.Ρ.Ι παρουσιάζει τη νέα κολεξιόν Lisbon Spring 2018

Διαθέτει 12 νέες αποχρώσεις στο κλασικό βερνίκι νυχιών, Infinite Shine μακράς διαρκείας και Gel Color

Την άνοιξη, θα ταξιδέψετε σε μία από τις πιο πολύχρωμες και γοητευτικές πόλεις της Ευρώπης με τη νέα συλλογή της Ο.Ρ.Ι Lisbon Spring 2018.

Η νέα συλλογή της Ο.Ρ.Ι Lisbon Spring 2018 είναι γεμάτη από την παραδοσιακή κληρονομιά, τον εντυπωσιακό μοντερνισμό και τη φυσική ομορφιά της πρωτεύουσας της Πορτογαλίας με αποχρώσεις της μόδας.

Η Ο.Ρ.Ι Lisbon Spring 2018 είναι εμπνευσμένη από τα ζωντανά δρομάκια της Λισαβόνας και διαθέτει 12 νέες αποχρώσεις στο κλασικό βερνίκι νυχιών, Infinite Shine μακράς διαρκείας και Gel Color.


"Η Λισαβόνα είναι ταυτόχρονα γραφική και μοντέρνα. Η πόλη έχει γίνει η ψυχή της Ευρώπης, χάρη στους πολύχρωμους δρόμους της και τη μοναδική μόδα της λέει η Suzi Weiss - Fischmann, η ιδρύτρια και πρεσβυτέρια την Ο.Ρ.Ι. "Σε αυτή τη μεγάλη πόλη με τα ιστορικά κάστρα συναντάς σύγχρονα μουσεία τέχνης , ζωντανά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, εστιατόρια και κορυφαίους σεφ. Οι πορτογαλίδες παίρνουν το στυλ σε ένα νέο επίπεδο, παρουσιάζοντας ένα πολύχρωμο, κομψό βλέμμα σε όλα τα μέρη της πόλης.

"Με τη Συλλογή Ο.Ρ.Ι Lisbon Spring 2018, οι καταναλωτές μπορούν να αγκαλιάσουν τη λαμπρή, την σύγχρονη τάση με αποχρώσεις του μπλε, του νερού, του σκούρου κίτρινου, του φωτεινού κόκκινου, του σκούρου κόκκινου και του κοραλλί ", συνεχίζει ο Weiss-Fischmann. "Αυτά τα ζωντανά χρώματα είναι όμορφα τονισμένα και σε πιο απαλές αποχρώσεις όπως του ροζ χρυσού, του ροδάκινου, του ανοιχτού ροζ και του λευκού. Η όλη παλέτα καταγράφει πραγματικά το φωτεινό αλλά και γοητευτικό συναίσθημα της Λισαβόνας".

 

Tags ΟΡΙ, OPI LISBON SPRING 2018, beauty, Ομορφια, βερνικι, Nail


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0967 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3847 s // Total time: 2.4814 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X