4+1 πράγματα που παρατηρούν οι άντρες στις γυναίκες!


4+1 πράγματα που παρατηρούν οι άντρες στις γυναίκες!

Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση!

Αρχικά, κοιτάζουν την εμφάνιση, τα προφανή που τους εντυπωσιάζουν, ένα όμορφο πρόσωπο, ένα θηλυκό κορμί. Υπάρχει και παρακάτω, θα σκεφτείς; Ε, ναι, οι άντρες δεν είναι τελικά τόσο ρηχοί όσο θέλουν να δείχνουν, όπως μεταδίδει το faysbookgr.

Ας δούμε τι άλλο τους κάνει εντύπωση σε μια γυναίκα:

1. Ο τρόπος που περπατάει:

Και ποιος δεν γυρίζει να κοιτάξει μια γυναίκα που περπατάει αεράτη και γεμάτη αυτοπεποίθηση στο δρόμο, ακόμα και εάν αντί για 12ποντα φοράει τα άνετα αθλητικά της;

2. Η γλυκιά της φωνή:

Αυτές που ανεβάζουν τα ντεσιμπέλ όταν μιλάνε ή εκείνες που τσιρίζουν χωρίς λόγο, ε, ούτε εμείς δεν τις αντέχουμε. Γιατί να αρέσουν στους άντρες δηλαδή; Εκείνοι προτιμούν τις γλυκιές φωνές που αν είναι και αισθησιακές και αβίαστα σέξι, οκ, είναι το καλύτερό τους.

3. Τα χορευτικά της προσόντα:

Πόσο σέξι είναι η εικόνα μιας γυναίκας που χορεύει αισθησιακά χωρίς όμως να γίνεται πρόστυχη; Που παρασύρεται στη μελωδία του αγαπημένου της κομματιού, κλείνει τα μάτια και το απολαμβάνει χορεύοντας;

4. Το πηγαίο γέλιο της:

Οι σοβαροφανείς και οι ξινές μάλλον δεν έχουν πολλές πιθανότητες να αρέσουν στους άντρες- εκτός και εάν μιλάμε για κάποια ανωμαλία. Μια γυναίκα που δεν φοβάται να γελάσει δείχνει μια γυναίκα που χαίρεται τη ζωή. Αρκεί να μην κακαρίζει, αυτό μπορεί να γίνει λίγο αμήχανο.

5. Η υπέροχη μυρωδιά της:

Πούδρα, γιασεμί, βανίλια, για καθεμιά από εμάς υπάρχει μια μυρωδιά, ένα άρωμα που μας ταιριάζει και κάνει τους άλλους γύρω μας να έρχονται μαγεμένοι κοντά μας. Ναι, οι άντρες είναι τόσο ρομαντικοί ώστε μπορεί να μας ερωτευτούν γιατί τους τράβηξε το άρωμά μας!

Tags σχεσεις, ζευγαρια, αντρες, γυναίκες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7268 s (249 Queries.) // Parse time: 0.6973 s // Total time: 3.4241 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X