Έρχεται το επεισόδιο του "Survivor 2" που όλοι περιμέναμε! [βίντεο]


Έρχεται το επεισόδιο του "Survivor 2" που όλοι περιμέναμε! [βίντεο]

Η συμμετοχή του Μάριου Πρίαμου σε αυτό!

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δούμε από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων του “Survivor 2”.

Οι “Μαχητές” και οι “Διάσημοι”, που έχουν απομείνει στο παιχνίδι επιβίωσης, πρόκειται να ενωθούν και να μεταφερθούν σε μία κοινή παραλία.

Για το πάρτι, στον Άγιο Δομίνικο έχουν ταξιδέψει ήδη οι πρώην παίκτες του “Survivor”, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Γιώργος Χρανιώτης, ενώ για τις τραγουδιστικές ανάγκες εκεί βρίσκεται και ο Άκης Δείξιμος, όπως και πέρυσι.

Διαβάστε επίσης: Πλάνταξε στο κλάμα η Ντάρια όταν διάβασε τον μήνυμα του συντρόφου της!

Ο Δείξιμος, σε δηλώσεις του, το πρωί της Τετάρτης, 25 Απριλίου, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πάρτι, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Βρίσκομαι ήδη στον Άγιο Δομίνικο. Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το πάρτι της Ένωσης των Μαχητών με τους Διάσημους. Κάνουμε πρόβες, εγώ δηλαδή κάνω και θα υπάρχουν πολλά ελληνικά τραγούδια που θα πούμε! Ο Μάριος και ο Γιώργος θα τραγουδήσουν… Με τον Μάριο έχουμε ήδη συνεννοηθεί τι θα πει. Και ο Γιώργος Λιανός θα τραγουδήσει”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το gossiptvgr:

Tags παρτι ενωσης, survivor 2, ακης δειξιμος, μάριος πριαμος, showbiz κύπρος, gossip, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6959 s (248 Queries.) // Parse time: 1.6473 s // Total time: 4.3433 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X