Διέρρευσε το όνομα του οίκου μόδας που θα δημιουργήσει το νυφικό της Meghan Markle


Διέρρευσε το όνομα του οίκου μόδας που θα δημιουργήσει το νυφικό της Meghan Markle

Πόσα ανέρχεται να κοστίσει;

Τα στοιχήματα για το ποιος θα είναι ο οίκος που θα δημιουργήσει το νυφικό της ξεκίνησαν από την πρώτη κιόλας μέρα που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον πρίγκιπα Harry.

Το γεγονός μάλιστα ότι η Meghan κατάγεται από την Αμερική δυσκόλευε τα πράγματα μιας και στην λίστα με τους πιθανούς οίκους έκτος από τους βρετανικούς προσθέτονταν και οι αμερικάνικοι. 

Αν και μέχρι να ανέβει τα σκαλιά την εκκλησιάς η Αμερικανίδα ηθοποιός δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, η εφημερίδα Daily Mail φαίνεται πως έλυσε το μυστήριο μιας και ισχυρίζεται πως το νυφικό της θα φέρει την υπογραφή του βρετανικού οίκου Ralph & Russo. Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια πηγή, το νυφικό της θα ανέρχεται στις 110.000 ευρώ και θα έχει πολλές embroidery λεπτομέρειες. 

H Meghan είχε δείξει την προτίμηση της στο ταλαντούχο σχεδιαστικό δίδυμο Ralph & Russo επιλέγοντας ένα φόρεμα από την Haute Couture κολεξιόν τους για την ανακοίνωση των αρραβώνων της. Έτσι λοιπόν οι φήμες θέλουν την Meghan να εμπιστεύθηκε και την δημιουργία του νυφικού στον βρετανικό οίκο. Τις φήμες πυροδότησε μια εμφάνιση του πρίγκιπα Harry στα γραφεία του οίκου.

Ο οίκος Ralph & Russo είναι ιδιαίτερα γνωστός για τις εντυπωσιακές νυφικές του δημιουργίες όποτε αν ισχύουν οι φήμες τότε το νυφικό της Meghan Markle θα κλέψει σίγουρα τις εντυπώσεις.

Tags Meghan Markle, Νυφικο, μόδα, στυλ, fashion, style


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1314 s (234 Queries.) // Parse time: 1.8885 s // Total time: 5.0199 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X