Το μήνυμα του Νίκου Αναστασιάδη στην Ελένη Φουρέιρα και η γραπτή ανακοίνωση


Το μήνυμα του Νίκου Αναστασιάδη στην Ελένη Φουρέιρα και η γραπτή ανακοίνωση

Δείτε τι έγραψε…

Αυτό το μήνυμα το περιμέναμε με ανυπομονησία καθώς ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας μόνο περήφανος μπορεί να νιώθει για την προσπάθεια της κυπριακής αποστολής στο 63η Διαγωνισμό της Eurovision.

Ο Νίκος Αναστασιάδης έγραψε ένα μήνυμα στην Ελένη Φουρέιρα στο twitter για να την ευχαριστήσει για την προσπάθεια της όπως και για όλα αυτά που έκανε για την Κύπρο μας…

Διαβάστε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: Οι πρώτες δηλώσεις της και η αποθέωση που δέχθηκε έξω από το Altice Arena [βίντεο]

"Μπράβο και ευχαριστώ Ελένη Φουρέιρα! Η Κύπρος για πρώτη φορά στη 2η θέση της Eurovision. Συγχαρητήρια στο Ισραήλ. Όλη η Ευρώπη αντηχεί τον ήχο της μουσικής απόψε", κατέληξε το μήνυμα του Προέδρου Αναστασιάδη.

Διαβάστε επίσης: Το συγκινητικό μήνυμα της Έλενας Παπαρίζου στην Ελένη Φουρέιρα για όλα όσα κατάφερε!

Αργότερα σε γραπτή του ανακοίνωση ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στην "επιτυχέστατη συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision και ιδιαιτέρως συνεχάρη την εξαίρετη ερμηνεύτρια Ελένη Φουρέιρα, τον συνθέτη, την καλλιτεχνική διεύθυνση και όλους τους συντελεστές της καθ´ όλα επιτυχούς επιλογής και ερμηνείας του τραγουδιού. Ο κυπριακός λαός αισθάνεται περήφανος για την επιτυχή παρουσία της χώρας μας στον πανευρωπαϊκό αυτό διαγωνισμό τραγουδιού", κατέληξε.

Tags Νίκος Αναστασιάδης, Ελένη Φουρέιρα, showbiz κύπρος, gossip, celebrities, eurovision 2018, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0699 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5078 s // Total time: 2.5777 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X