Η L'Oréal Paris παρουσιάζει τα νέα sugar scrubs προσώπου, αποκλειστικά για sugar addicts!


Η L

Ανακαλύψτε τα τρία νέα scrub, Glow scrub, Clearing scrub και Nourish scrub εμπλουτισμένα με ζάχαρη για έως και 3 φορές απολέπιση την εβδομάδα

Τώρα η ζάχαρη γίνεται η αγαπημένη καθημερινή σας συνήθεια, γιατί προσφέρει βαθιά απολέπιση της επιδερμίδας και υπέροχα απαλή όψη προσώπου. Ανακαλύψτε τα τρία νέα scrub, Glow scrub, Clearing scrub και Nourish scrub εμπλουτισμένα με ζάχαρη για έως και 3 φορές απολέπιση την εβδομάδα.

#SugarScrubIt και αφαιρέστε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, καθαρίστε τους πόρους από τη ρυπαρή ατμόσφαιρα της πόλης και συμβάλλετε σημαντικά στην ανανέωση της επιδερμίδας του προσώπου σας.
Για πρώτη φορά, οι ειδικοί της L’Oréal Paris έχουν επιλέξει είδη ραφιναρισμένης ζάχαρης 100% φυσικής προέλευσης, ιδανικά για κάθε τύπο επιδερμίδας, για άμεσα καθαρό και λαμπερό δέρμα, που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε άφοβα σε πρόσωπο και χείλη.

Όποιο είδος απολέπισης και εάν χρειάζεται η επιδερμίδα σας, η L’Oréal Paris σας δίνει τη λύση με τα sugar scrubs: Θρέψη, καθαρισμός και λάμψη για την πιο ανανεωμένη επιδερμίδα!

Glow Scrub

Με 40% περιεκτικότητα σε ζάχαρη συνδυάζει την απολεπιστική δράση τριών σακχάρων με την αντιοξειδωτική δράση του ελαίου των σπόρων σταφυλιού, λειαίνοντας και προσφέροντας λάμψη. Τα αποτελέσματα είναι ορατά ήδη από την 7η μέρα χρήσης.

Clearing Scrub

Συνδυάζει 3 είδη φυσικής ζάχαρης με Kiwi Seeds για την καταπολέμηση των ατελειών της επιδερμίδας. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα σε στεγνή επιδερμίδα και προσθέστε χλιαρό νερό για βαθύ καθάρισμα των πόρων. Το αποτέλεσμα της καθαρής και φρέσκιας επιδερμίδας είναι άμεσα ορατό. Μέχρι την 7η ημέρα, οι πόροι μειώνονται αισθητά και η επιδερμίδα είναι πιο λεία.

Nourish Scrub

Aπαλύνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα από την ξηρότητα, με 3 είδη ζάχαρης και βούτυρο κακάο. Η σύνθεση του συμβάλλει στην απολέπιση και ενυδάτωση του ξηρού δέρματος, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, χαρίζοντας έως και 96% πιο λεία επιδερμίδα. Τα θρεπτικά αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Μέχρι την 7η μέρα, η επιδερμίδα δείχνει πιο απαλή και λαμπερή.

Beauty extra tip: Και μην ξεχνάτε τα χείλη σας! Τα ευαίσθητα χείλη χρειάζονται ειδική περιποίηση. Κάντε απολέπιση με τα άκρα των δακτύλων σας, χαρίζοντάς τους ενυδάτωση και θρέψη.

Tags l'oreal paris, sugar scrubs, loreal paris sugar scrubs, face, beauty, scrub, Ομορφια, προσωπο, απολεπιση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4397 s (251 Queries.) // Parse time: 0.6003 s // Total time: 4.0400 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X