Αυτό το προϊόν σου προσφέρει απόλυτη ενυδάτωση σε όλο το σώμα κι όχι μόνο!


Αυτό το προϊόν σου προσφέρει απόλυτη ενυδάτωση σε όλο το σώμα κι όχι μόνο!

No1 προϊόν σε πωλήσεις σε 24 χώρες, με περισσότερα από 284 βραβεία παγκοσμίως

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να θέσουμε νέους στόχους αναζωογόνησης, περιποίησης και ομορφιάς και να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τη θαμπή, άτονη και αφυδατωμένη επιδερμίδα.

Το Bio-Oil, No1 προϊόν σε πωλήσεις σε 24 χώρες, με περισσότερα από 284 βραβεία παγκοσμίως, βοηθά το δέρμα να ανακτήσει άμεσα την ελαστικότητα του, να ενυδατωθεί, να γίνει πιο λαμπερό και υγιές! Η ενυδάτωση που προσφέρει στο δέρμα μπορεί με συστηματική χρήση να βοηθήσει στη σταδιακή εξασθένιση της εμφάνισης των ουλών, ραγάδων και δυσχρωμιών της επιδερμίδας.

Το πολυχρηστικό αυτό έλαιο περιποίησης συμβάλλει αισθητά στην ανάπλαση του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα, χάρη στον συνδυασμό ευεργετικών συστατικών,  όπως το πατενταρισμένο Purcellin OilΤΜ, οι Βιταμίνες Α και Ε και το έλαιο καλέντουλας, λεβάντας, χαμομηλιού και δενδρολίβανου.

Με το Bio-Oil, διαθέσιμο πλέον και σε συσκευασία των 200ml, μπορούμε να προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας την απόλυτη εμπειρία ενυδάτωσης, ακολουθώντας απλά, καθημερινά βήματα:
• Ξεκινάμε ετοιμάζοντας ένα ζεστό μπάνιο. Το ζεστό μπάνιο θα βοηθήσει τους πόρους να ανοίξουν και να απορροφήσουν όποιο προϊόν χρησιμοποιήσεις στη συνέχεια. Μερικές σταγόνες Bio-Oil στο νερό θα ενυδατώσουν την επιδερμίδα σας!
• Συνεχίζουμε κάνοντας απολέπιση σε πρόσωπο και σώμα, με homemade scrub από κρυσταλλική ζάχαρη και λίγες σταγόνες Bio-Oil, που θα κάνουν το δέρμα σας αισθητά πιο λείο και απαλό.
• Ολοκληρώνουμε την περιποίηση, κάνοντας μασάζ με Bio-Oil. Λίγη ποσότητα αρκεί για να ενυδατωθεί πλήρως η επιδερμίδα μας!

Με τις άκρες των δαχτύλων μας, εφαρμόσουμε με κυκλικές κινήσεις σε πρόσωπο και σώμα το προϊόν, μέχρι να απορροφηθεί τελείως. Η ελαφριά υφή και η ευχάριστη μυρωδιά του, θα μας βοηθήσουν να χαλαρώσουμε!

Εντάσσοντας το Bio-Oil στην καθημερινή beauty routine μας και επαναλαμβάνοντας τη χρήση του πρωί και βράδυ, θα αποκτήσουμε σταδιακά, λεία, ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα!

Tags Bio-Oil,ενυδατωση,Σώμα,προσωπο,μαλλιά,Ομορφια,hydration,body,face,hair,beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5061 s (277 Queries.) // Parse time: 0.5381 s // Total time: 3.0441 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X