Αυτό το καλοκαίρι ένα νερό θα σας προστατεύει συνεχώς!


Αυτό το καλοκαίρι ένα νερό θα σας προστατεύει συνεχώς!

Oλοκληρωτική προστασία από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του ηλίου

Η διάφανη και δροσερή σαν το νερό υφή του, το κάνει τόσο ευχάριστο και αποτελεσματικό, που θα το αγαπήσετε από την πρώτη χρήση. Τώρα, το Garnier Ambre Solaire UV Water με SPF30 ήρθε, για να γίνει ο νέος "σύντροφός" σας για όλο το καλοκαίρι και η ολοκληρωτική προστασία σας από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του ηλίου, να γίνει… παιχνιδάκι! Άλλωστε, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας, το 61% των γυναικών απολαμβάνουν τον καλοκαιρινό ήλιο, αλλά συνήθως δυσανασχετούν με τη λιπαρή αίσθηση που αφήνουν τα περισσότερα αντηλιακά στην επιδερμίδα.

Και η Garnier Ambre Solaire, σύμμαχος ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία, προτείνει φέτος το πρώτο υψηλής προστασίας αντηλιακό UV WATER, που είναι τόσο ανάλαφρο και φρέσκο στο δέρμα, όσο το νερό! Με διφασική τεχνολογία 50% OIL PHASE και 50% WATER PHASE, αναζωογονητική σύνθεση με anti-UV filters και εμπλουτισμένο με ενυδατική aloe vera, το Ambre Solaire UV Water προστατεύει άμεσα από την ηλιακή ακτινοβολία μέχρι και 8 ώρες, απλώς θα πρέπει να ανακινήσετε τη συσκευασία του! Ταυτόχρονα, χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, προστατεύοντας την επιδερμίδα από την ξηρότητα που προκαλούν το αλάτι και ο ήλιος. Η λεπτόρρευστη, σχεδόν διάφανη, υφή του, αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη, χωρίς ίχνος λιπαρότητας και εσάς να θέλετε να απλώνετε το Garnier Ambre Solaire UV Water ξανά και ξανά για λαμπερό μαύρισμα!

Η νέα πρωτοποριακή μπλε, διάφανη συσκευασία του σε σχήμα σταγόνας, θα σας κάνει να το λατρέψετε, ενώ το spray απελευθερώνει, με μια κίνηση, στην επιδερμίδα, εκατομμύρια σταγονίδια, κάνοντας ακόμα πιο εύκολη την ομοιόμορφη εφαρμογή με ολόφρεσκη αίσθηση και άρωμα aloe vera!

Tags Garnier Ambre Solaire UV Water SPF30, beauty, SUNCARE, προσωπο, αντηλιακο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8789 s (249 Queries.) // Parse time: 0.8074 s // Total time: 3.6863 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X