Elma & Fred: Ανανέωσε το Green μενού του!


Elma & Fred:  Ανανέωσε το Green μενού του!

Όλες οι λεπτομέρειες

Το Elma & Fred αποτελεί μία all dy εμπειρία απόδρασης στο κέντρο της Λευκωσίας και υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με ένα μενού που θα χρωματίσει το καλοκαίρι μας, δημιουργώντας τις πιο όμορφες αναμνήσεις!

Mάλιστα το νέο Green Menu του μαγαζιού ανέλαβε η διατροφολόγος και menu scientific collaborator Αλεξία Ποταμίτου.

"Ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να ανανεώσω το Green Menu του Elma and Fred. Έχουμε να κάνουμε με ενα κανοτομικό μενού που ανταποκρίνεται στην ανάγκη του σύνχρονου ανθρώπου για σωστή διατροφή και καλή υγεία. Ζούμε ξέρετε σε πολύ γρήγορους ρυθμούς και η διατροφή μας είναι το κύριο μέσο για να είμαστε σωματικά αλλά και ψυχικά υγειής.

Συμμαχίσαμε λοιπόν με την οικογένεια Ονουφρίου, ιδιοκτήτες του πανέμορφου χώρου Elma and Fred, για να φτιάξουμε ένα μενού που ανταποκρίνεται στις διατροφκές τάσεις του σήμερα, την ανάγκη για εύγευστα γεύματα τα οποία χαρίζουν και την ενέργεια που χρειαζόμαστε μέσα όπο τις πιο σωστές πρώτες ύλες που παρέχει το νησί μας και όχι μόνο!

Ξέρετε είναι σημαντικό να γνωρίζει το κοινό μας ότι δεν προτάξαμε τη μείωση των θερμίδων στα γεύματα μας αλλά την ποιότητα της πρώτης ύλης και τη γεύση. Η φιλοσοφία μου είναι οτι κάθε φορά που βάζουμε σε δεύτερη μοίρα τη γεύση για να φτιάξουμε ένα διατιτικό κατα τα άλλα γεύμα ο εγκέφαλος επαναστατεί!

Με αυτό σαν γνώμονα φτιάξαμε ελαφριά μεν γεύματα αλλά γεμάτα βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και υπετροφές για να θωρακίσουμε την ενέργειά μας αλλά και την υγεία μας.

Στο μενού μας λοιπόν θα βρείτε όλες τις ομάδες τροφών και θα ικανοποιήσουμε όλα τα γευστικά και διατροφικά γούστα.

Θα βρείτε πιο συγκεκριμένα καλοκαιρινές επιλογές για σαλάτες όπως αυτήν με ζυμαρικά, αναρή και πινόλια, σαλάτα με φαγόπυρο, κόλιανδρο και φέτα ελληνική αλλά και την δική μου αγαπημένη με λαχανικά και Ραίτα σάλτσα γιαουρτιού, μια εύγευστη λύση για ένα δροσερό μεσημεριανό ή βραδινό τώρα που καλοκαιριάζει.

Για όσους έχουν μεγάλες δομικές ανάγκες θα βρούν άνετα επιλογές απο ψάρι, κοτόπουλο και σολομό αλλά πάντα δοσμένα με τον δικό μας εύγεστο και συνάμα ισορροπημένο διατροφικά τρόπο.

Το Elma and Fred είναι ένας όμορφος χώρος, σημείο αναφοράς σε ό,τι αφορά την κομψότητα αλλά και τη μόδα, σε ένα κομβικό σημείο της πρωτέουσας άρα και το Green Menu θέλησα να συμφωνήσει και να αντιπροσωπεύσει αυτή τη φρέσκια νότα του καταστήματος. Με μια κουζίνα που παρέχει μόνο φρέσκα, πολλά ντόπια και άλλα ποιοτικά πρώτα υλικά θέλησα να φτιάξω γεύματα με τροφές που είναι «μόδα» αλλά και που παρέχουν σημαντική διατροφική αξία όπως είναι το αβοκάντο, το πατζάρι, σπανάκι, το μέλι, το άγριο ρύζι, το φαγόπυρο, η αναρή και η φέτα.

Η ωμοφαγιία, η χορτοφαγία, οι υπετροφές είναι τάση στο διατροφικό κόσμο και θα βρείτε απαντήσεις σε όλα αυτά στο Green Menu.

Tags elma and fred, μενού, ανανέωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4065 s (234 Queries.) // Parse time: 0.8001 s // Total time: 3.2066 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X