Αυτά τα δυο αρώματα της Κορρές φτιάχτηκαν για εσένα και εκείνον!


Αυτά τα δυο αρώματα της Κορρές φτιάχτηκαν για εσένα και εκείνον!

Το νερό είναι η αίσθηση που τα χαρακτηρίζει

Η Κορρές παρουσιάζει δυο νέα Eau de Toilette αρώματα, The Water Colletion τα οποία θα σε συντροφεύουν σε όλες σου τις βραδινές εξόδους!

Η δροσιά και η φρεσκάδα του νερού καθώς διασταυρώνεται με στοιχεία της γης, είναι η αίσθηση που χαρακτηρίζει τα νέα αρώματα Κορρές. Το Water/ Bamboo/ Freesia για εκείνη και το Water/ Cedar/ Lime για εκείνον είναι μία βόλτα στo ελληνικό καλοκαίρι, μια βουτιά σε έναν υδάτινο κόσμο.

Στο νέο γυναικείο άρωμα Κορρές, το φρέσκο αποτύπωμα από τους χυμούς του Bamboo αγκαλιάζει τις σπινθηροβόλες νότες από υγρά άνθη Φρέζιας και Λωτού, περνάει μέσα από τη μεθυστική Μιμόζα και ακουμπάει πάνω σε Σανταλόξυλο.

Το Water/ Bamboo/ Freesia συνδυάζει aquatic και floral νότες σε μία επίδειξη αέρινα δροσερής γοητείας.

Μία συγχορδία εσπεριδοειδών - Πορτοκάλι, Μανταρίνι και Lime - σηματοδοτεί την αρχή μίας αρωματικής διαδρομής στρωμένης με νότες της θάλασσας και της γης - Κέδρος, Vetiver, Πιπέρι, Μοσχοκάρυδο. Γνήσια αρρενωπές ευωδιές φέρνουν κοντά τη φρεσκάδα, τη ζεστασιά και την πολυτέλεια στο Water/ Cedar/ Lime, ένα άρωμα που με έναν ιδιαίτερο τρόπο καταλήγει ξυλώδες και πικάντικο.

Οι φόρμουλες των αρωμάτων Κορρές δεν περιέχουν συνθετικές ουσίες, όπως phthalates, polycyclic-musk compounds και PEGs, οι οποίες χρησιμοποιούνται ως διαλύτες ή σταθεροποιητές των αρωμάτων, έχοντας στοχοποιηθεί για την πιθανότητα πρόκλησης ερεθισμών ή τη συσσώρευσή τους στον ανθρώπινο οργανισμό και τη μη βιο-αποικοδομησιμότητά τους. Περιέχουν αλκοόλ φυσικής προέλευσης, όπως από σιτάρι ή καλαμπόκι, ενώ το Δενδρολίβανο έχει επιλεγεί ως το φυσικό αντιοξειδωτικό μέσο της σύνθεσης.

Tags κορρες, korres, perfume, beauty, αρωματα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4678 s (281 Queries.) // Parse time: 0.4840 s // Total time: 2.9519 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X