25 στέκια για οφτό σπέσιαλ σε όλη την Κύπρο


25 στέκια για οφτό σπέσιαλ σε όλη την Κύπρο

Μπίρα, οφτό κλέφτικο και αυλή είναι το καλύτερο τρίπτυχο του καλοκαιριού

Πάμε για το αγαπημένο πιάτο του καλοκαιριού, το οφτό κλέφτικο, σε στέκια και αυλές σε όλη την Κύπρο.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Ερυθροδόντας
Μία περιποιημένη, δροσερή αυλή σε περιμένει στην ταβέρνα Ερυθροδόντας στο χωριό Λυθροδόντας λίγο έξω από τη Λευκωσία. Εδώ φου φτιάχνουν πρώτο πράμα οφτό κλέφτικο στο φουρνί τους και το σερβίρουν κάθε Πέμπτη με πατάτες, πουργούρι και σαλάτα.
(22542942) Παναγίας 4, Λυθροδόντας, Λευκωσία. Τρ-Κ 19.00-23.00.

Το Δίστρατο
Το Δίστρατο είναι μια σχετικά νέα αυθεντική ταβέρνα που σου φτιάχνει σπιτικές συνταγές. Βαλμένη σε ένα γραφικό δίστρατο στο απόλυτο κέντρο της λαϊκής συνοικίας Λυμπιών, η ταβέρνα το Δίστρατο προσφέρει πλουσίους παραδοσιακούς μεζέδες. Τώρα μάλιστα που ο καιρός το επιτρέπει, μπορείς να καθίσεις στην πετρόχιστη αυλή του, για να απολαύσεις κλέφτικο-λουκούμι κάθε Πεμπτη, όπως και χοιρινό κότσι ή μεζέδες σε ποσότητα που θα σε συναρπάσει. Στα συν βάλε και καθε Παρασκευή τα ρεμπέτικα χωρίς μικρόφωνα. Σημείωσε όμως και το ότι από την έναρξη του μουντιάλ, θα είναι ανοικτό καθημερινά προβάλλοντας τους αγώνες από τις 6 και μετά!
(99918127) Λύμπια επ. Λευκωσίας, Πέμπτη-Κυριακή 19.00-24.00.

Οδόφραγμα
Η αγαπημένη μας ταβέρνα στο Άγιο Δομέτιο άνοιξε την αλάνθιστη και δροσερή αυλή της για την καλοκαιρινή σεζόν φτιάχνοντας και πάλι το πεντανόστιμό της κλέφτικο στο πήλινο με πατάτες και πουργούρι. Ένα από τα πιο δημοφιλή στέκια της πρωτεύουσας, με ένα πανέμορφο διάκοσμο στην αυλή της και φιλική εξυπηρέτηση.
(99657270) Λεωφ. Ανδρέα Κάρυου, Άγιος Δομέτιος , Λευκωσία. Δ-Σ 19.00-23.30.

Η ταβέρνα του Θεοδόση
Ένα μαγαζί με ιστορία, που στεγάζεται σε ένα διατηρητέο αγροτόσπιτο στη Δευτερά της επαρχίας Λευκωσίας ξέρει από καλό οφτό. Θα καθίσεις στη δροσερή εσωτερική του αυλή και θα το απολάυσεις με πατατούλες και πουργούρι ολόκληρη την καλοκαιρινή σεζόν.
(22621537) Αρχ. Μακαρίου 36, Πάνω Δευτερά, Λευκωσία. Δ-Σ 18.00-23.00. Διαβάστε αναλυτικά στο TimeOut Cyprus

Tags οφτο, φαγητο, ταβέρνα, food news


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8042 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2349 s // Total time: 3.0391 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X