Οι άντρες φοβούνται τις γυναίκες με αυτό το χαρακτηριστικό σύμφωνα με έρευνα!


Οι άντρες φοβούνται τις γυναίκες με αυτό το χαρακτηριστικό σύμφωνα με έρευνα!

Διαβάστε αναλυτικά

Πολλές έρευνες πραγματοποιούνται έτσι ώστε να μελετηθεί ο τρόπος με τον οποίον σκέφτονται τα δύο φύλα, όπως και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν.

Μια σχετικά πρόσφατη έρευνα του Warsaw School of Economics, έδειξε ότι οι άνδρες φοβούνται τις έξυπνες και ευφυείς γυναίκες, ενώ δίνουν προτεραιότητα στην ομορφιά και όχι στο μυαλό.

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα 4 tips για να ξετρελαίνεις τους άντρες με τα φιλιά σου!

Συνοπτικά όσον αφορά την έρευνα, σκοπός ήταν οι ερευνητές να αναλύσουν αποτελέσματα speed-dating από 500 φοιτητές του Πανεπιστημίου Columbia, στοχέυοντας στο να καταλάβουν τη γοητεία του μυαλού έναντι της φυσικής γοητείας.

Όταν ένας γύρος speed-dating ολοκληρωνόταν, οι ερευνητές ζητούσαν από κάθε συμμετέχοντα να αξιολογήσει την κοπέλα απέναντί του σε κλίμακα από το 1 ως το 10, τόσο για τη γοητεία όσο και για την ευφυΐα της. Τους ζήτησαν επίσης να απαντήσουν με ένα “ναι” ή “όχι” εάν θα ήθελαν να τη δουν ξανά.

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα 4 πράγματα σε μια γυναίκα που απωθούν τους άντρες!

Βάσει των ευρημάτων φάνηκε ότι οι άντρες επιθυμούν μία έξυπνη και εύστροφη γυναίκα μέχρι ένα σημείο. Από το συγκεκριμένο σημείο και μετά, όχι απλά δεν την εκτιμούν, αλλά γίνεται αποτρεπτικός παράγοντας.

Tags αντρες, γυναίκες, ευφυια, ζευγαρια, υγεια, σχεσεις, health, couples, relationships


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5172 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2224 s // Total time: 2.7396 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X