Αυτά είναι τα 3 μυστικά για να προσελκύσεις την τύχη!


Αυτά είναι τα 3 μυστικά για να προσελκύσεις την τύχη!

Δείτε αναλυτικά

Νιώθεις πως τίποτα δεν γίνεται σωστά; Η τύχη δεν είναι με το μέρος σου; Πιο κάτω σου παρουσιάζουμε τα τρία μυστικά τα οποία θα σε βοηθήσουν και σιγά σιγά θα δεις ότι θα γίνεις πιο τυχερή.

Φαντάσου το μέλλον σου
Οι άνθρωποι οι οποίοι θεωρούνται τυχεροί, υποθέτουν συχνά ότι θα τους συμβούν θετικά πράγματα. Αυτό τις περισσότερες φορές γίνεται αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Οπτικοποίησε τα αποτελέσματα που επιθυμείς να έχεις. Σκέψου αυτά που θέλεις να συμβούν και σιγά σιγά θα τα βλέπεις να γίνονται πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης: 6 τρόποι για να απολαύσετε τις διακοπές σας χωρίς να αγχώνεστε για τη δουλειά!

Κάνε κάτι διαφορετικό
Οι άτυχοι άνθρωποι είναι μονίμως σε μια ρουτίνα. Για τον λόγο αυτό πρέπει να αλλάξεις το πρόγραμμά σου ώστε να φέρεις νέες ευκαιρίες και αλλαγές στη ζωή σου. Έτσι, μπορείς να αφήσεις μια φίλη να σε σύρει σε ένα πάρτι, σε μια περιοχή που συνήθως αποφεύγεις, και να καταλήξεις να μιλάς για τζαζ με έναν πολύ ωραίο τύπο.

Εξασκήσου στις θετικές μεταλλαγές
Οι τυχεροί τύποι έχουν την τάση να βλέπουν πάντα την καλή πλευρά των πραγμάτων. Μια καλή ιδέα λοιπόν θα ήταν να καταγράφεις, τα θετικά περιστατικά κάθε μέρας σε ένα “ημερολόγιο τύχης”. Σε στιγμές όπου δεν θα νιώθεις πολύ καλά, μπορείς να ξαναδιαβάζεις, για παράδειγμα, την περίπτωση όπου οι φίλοι σου έτρεξαν δίπλα σου μετά το χωρισμό σου. Η ανάμνηση θα σε βγάλει από την κρίση κακοδιαθεσίας αμέσως.

Tags υγεια, ψυχολογια, ΤΥΧΗ, 3 μυστικα, health, psychology


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3879 s (235 Queries.) // Parse time: 1.7382 s // Total time: 4.1261 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X