Παρουσιάστρια γέννησε την ίδια μέρα που γεννήθηκε ο άντρας της και έκανε γνωστή την είδηση με μια φωτογραφία και ένα μήνυμα!


Παρουσιάστρια γέννησε την ίδια μέρα που γεννήθηκε ο άντρας της και έκανε γνωστή την είδηση με μια φωτογραφία και ένα μήνυμα!

Για ποια πρόκειται;

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι γέννησε την Παρασκευή, 20 Ιουλίου η Φλορίντα Πετρουτσέλη, τον πρώτο καρπό του έρωτά της με το σύζυγό της, Άρη Γούτο. Όπως έγινε γνωστό, η παρουσιάστρια γέννησε με φυσιολογικό τοκετό σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας και στο πλευρό της βρισκόταν ο αγαπημένος της.

Διαβάστε επίσης: Το baby shower – έκπληξη της Φλορίντας Πετρουτσέλη λίγο πριν υποδεχθεί το μωράκι της! [εικόνες & βίντεο]

Η κόρη του ζευγαριού θα ονομαστεί Μαρία, καθώς τόσο η μητέρα της Φλορίντα όσο και του Άρη, διαθέτουν αυτό το όνομα. Η γλυκύτατη μανούλα ανέβασε στο Instagram και την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κορούλας της κάνοντας γνωστή την χαρμόσυνη είδηση στους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε τι έγραψε:
"Χθες, 20 Ιουλίου ήταν τα γενέθλια από τους δύο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ανθρώπους της ζωής μου: του άντρα μου και της κόρης μου. Γεννήθηκαν την ίδια μέρα! Ευχαριστώ τον υπέροχο σύντροφό μου, που ήταν και είναι συνεχώς δίπλα μου, τον γιατρό μου ο οποίος επέμενε από την πρώτη στιγμή για έναν φυσιολογικό τοκετό και με βοήθησε ώστε όλα να είναι τόσο απλά, γρήγορα και ανώδυνα. Την μαία μου που με φρόντισε κάθε στιγμή με τόση αγάπη και όλο το προσωπικό της κλινικής για την άψογη φροντίδα. Σας ευχαριστώ".

 

Tags φλοριντα πετρουτσελη, αρης γουτος, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6230 s (232 Queries.) // Parse time: 1.7410 s // Total time: 4.3639 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X