Απολέπιση σώματος πριν τις καλοκαιρινές διακοπές!


Απολέπιση σώματος πριν τις καλοκαιρινές διακοπές!

Τα κατάλληλα προϊόντα για λείο και ενυδατωμένο δέρμα

Η απολέπιση του σώματος είναι κάτι που όλες μας πρέπει να κάνουμε καθώς μας προσφέρει λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα ενώ προετοιμάζουν την επίμαχη περιοχή να δεχθεί και να αφομοιώσει καλύτερα το προϊόν φροντίδας, είτε αυτό είναι απλή κρέμα ενυδάτωσης, είτε ορός κατά της κυτταρίτιδας, είτε self tan.

Δείτε πιο κάτω κάποιες από τις επιλογές:

Molton Brown, Orange & Bergamot Radiant Body Polisher: Απολεπιστική κρέμα σώματος με ξεχωριστά φωτεινά εσπεριδοειδή αρώματα, απολέπιση πικρή φλούδα πορτοκαλιού και πυρήνες βερίκοκων.

Weleda, Birch Body Scrub: Αναζωογονητικό peeling που τονώνει την επιδερμίδα με μικροσκοπικές κέρινες πέρλες που δεν ρυπαίνουν και σας προσφέρουν λαμπερό, καθαρό δέρμα.

Shiseido, Refining Body Exfoliator: Aπολέπισης σώματος υψηλών επιδόσεων που χαρίζει άμεσα εξαιρετική απαλότητα με ένα θαυμάσιο αίσθημα πολυτέλειας. Αφαιρεί απαλά τα νεκρά επιφανειακά κύτταρα ενώ διατηρεί την υγρασία του δέρματος.

 

Dr Renaud, Grapefruit Exfoliating Body Scrub: Kρεμώδες scrub απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, βοηθά στην κυτταρική ανανέωση και ραφινάρει την υφή της επιδερμίδας χάρης στους κρυστάλλους  από το αλάτι. Ο συνδυασμός της Φυτικής Γλυκερίνης με το Εκχύλισμα  της Aloe Vera αφήνει την επιδερμίδα απαλή και με αίσθηση άνεσης.

Ren, Kelp and Magnesium Salt Exfoliating Body Balm: Απαλό scrub που ανανεώνει και ενυδατώνει το δέρμα. Μπορεί να γίνει στο ντους ή στην μπανιέρα για να διώξει μακριά την ένταση. Επαναφέρει στα φυσιολογικά επίπεδα τις τιμές του μαγνησίου και άλλων ιχνοστοιχείων στο σώμα ενώ παράλληλα ενισχύει την ενέργεια των κυττάρων.

Estee Lauder, Bronze Goddess Body Salt Scrub: Kαθαριστικό τζελ και scrub σώματος, περιλαμβάνει κόκους jojoba για απαλή απολέπιση του δέρματος, αφήνοντάς το καθαρό, ανανεωμένο και ελαφρά αρωματισμένο με την κλασσική μυρωδιά του αρώματος Bronze Goddess.

Tags απολεπιση, peeling, scrub, beauty, body, Σώμα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3092 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3027 s // Total time: 2.6119 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X