Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Το συγκινητικό μήνυμα μετά τα γεγονότα στην Ελλάδα


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Το συγκινητικό μήνυμα μετά τα γεγονότα στην Ελλάδα

Δείτε την ανάρτηση

Οι αναρτήσεις των επωνύμων με σκοπό να περάσουν μηνύματα τους μετά την τραγωδία στην Ελλάδα, τα άτομα που έχασαν τις περιουσίες τους, τους δικούς τους ανθρώπους και τα άτομα που έχασαν τη ζωή τους, είναι ασταμάτητες.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου είναι μια από αυτούς που θέλησε να πει την άποψή της για όλο αυτό που έγινε και μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ενώ δημοσίευσε μια εικόνα. Στην εικόνα είναι ένα παιδάκι το οποίο κρατά ένα χαρτί που γράφει, one life one chance, (μια ζωή μια ευκαιρία).

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο! Δείτε τι έκανε ο Μιχάλης Σοφοκλέους με το γιο του και το παιδικό καροτσάκι του [βίντεο]

Χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια έγραψε: ΙΟΥΛΙΟΣ 2018 Άλλος ένας σταθμός! Ξέρεις κάτι; Είναι σπουδαίο αυτο που η ζωή σου χάρισε! Είναι σπουδαίο το οτι υπάρχεις, οτι ζεις! Είναι σπουδαίο ότι μπορείς να σκεφτεις, να αγκαλιάσεις, να αγαπήσεις, να μυρίσεις, να αγγίξεις, να δείς! Μην τα υποτιμάς, μην τα θεωρείς δεδομένα, ούτε αύριο, ούτε σ´ενα χρόνο… ΠΟΤΕ! Μην περιμένεις να χαθούν όλα γύρω σου για να καταλάβεις τι έχεις! Μην γίνεις ΑΝΘΡΩΠΟΣ που προσφέρει και σκέφτεται τον δίπλα του τώρα και αύριο να τον κρίνεις και να τον πολεμάς! Μην σταματήσεις!!! Η ζωή μας δίνει ευκαιρίες! ΑΡΠΑΞΕ ΕΣΤΩ ΑΥΤΗΝ! Μην μεγαλοποιείς τα μικρά σου προβλήματα... Να είσαι ευγνώμων! ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Να εκτιμάς, να βοηθάς... ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ... Μια ζωή, μια ευκαιρία... ευχομαι έστω να πάρεις την δεύτερη και να τ´αλλάξεις όλα! Να είσαι ΠΑΝΤΑ ΕΥΓΝΟΜΩΝ... μην αλλάξεις αύριο... Δες πόσα θαυματα μπορούμε να κάνουμε όλοι και ΜΑΖΙ! Συνέχισε απλά…

Δείτε την ανάρτηση της:

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, πυρκαγια ελλαδα, πυρκαγιά, διασημοι, celebrities, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2265 s (250 Queries.) // Parse time: 1.2204 s // Total time: 3.4469 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X