Stand by Greece: Απόψε η μεγάλη βραδιά αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους της Αττικής


Stand by Greece: Απόψε η μεγάλη βραδιά αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους της Αττικής

Δείτε τι δήλωσε ο Χρύσανθος Τσουρούλης

Απόψε Τρίτη, 31 Ιουλίου από τις 17:00 έως και 23:00 στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, δίπλα στη Βουλή των Αντιπροσώπων θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση "Συναυλία και Έρανος για συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους πυρόπληκτους της Αττικής".

Στο χώρο θα συγκεντρώνονται χρήματα, μέσω εισφορών στο περίπτερο του "Hope For Children CRC Policy Center", ενώ θα πωλούνται ποτά και τρόφιμα, τα έσοδα των οποίων, ουχί τα καθαρά, θα δοθούν προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ανακατασκευή υποδομών δημοσίου συμφέροντος για τα παιδιά που από κοινού με τις τοπικές ελληνικές αρχές, θα επιλεγούν.

Στη συναυλία θα τραγουδήσουν η Άννα Βίσση, ο Αντώνης Ρέμος καθώς και οι πιο κάτω καλλιτέχνες:

  • Theo & Alex
  • OnTour
  • Cashiers (Band)
  • Neon Knights
  • The Boots
  • Fuse

Την παρουσίαση της βραδιάς έχει αναλάβει ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους.

Ο πρεσβευτής καλής θέλησης του "Hope For Children CRC Policy Center", Χρύσανθος Τσουρούλης από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε και βοήθησε την προσπάθεια για στήριξη των παιδιών στην πυρόπληκτη περιοχή στην Ελλάδα. Όπως εξάλλου πράττει εδώ και χρόνια στηρίζοντας κάθε προσπάθεια του Μη Κερδοσκοπικου Οργανισμού και βοήθεια των παιδιών στην Κύπρο. 

Χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ δήλωσε:

"Σ΄αυτή την τόσο συγκλονιστική περίσταση νιώθουμε την ανάγκη σαν κάλεσμα, να βρεθούμε δίπλα στους Έλληνες αδελφούς, να στηρίξουμε τους πονεμένους, να στηρίξουμε αυτούς που έχασαν σπίτια και αγαπημένους. Η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και το Συγκρότημα ΔΙΑΣ με όλα τα μέσα και τους ανθρώπους τους άνοιξαν από την πρώτη στιγμή την αγκαλιά τους για να συμπαρασταθούν στους πυρόπληκτους. Στήριξη δίνουμε σε όποια δράση μπορεί να βοηθήσει, ανεπιφύλακτα και στον έρανο μέσω του ραδιομαραθωνίου και στη συναυλία συμπαράστασης και αλληλεγγύης. Σε κάθε πρωτοβουλία που προτάσσεται ο ανθρωπισμός και η αγάπη στα παιδιά είμαστε παρόντες άμεσα, με κάθε τρόπο και με όλες μας τις δυνάμεις. Η προσφορά όλων μας μπορεί και θα βοηθήσει να ξανακτιστεί η ελπίδα σ΄ αυτούς που πιο πολύ την έχουν ανάγκη! Στα παιδιά που είναι η ελπίδα και το χαμόγελο του αύριο".

Η είσοδος στη συναυλία θα είναι δωρεάν.

Η εκδήλωση τελείται υπό την αιγίδα του επιτρόπου εθελοντισμού.

Tags χρύσανθος τσουρούλης, γιωργος θεοφανους, αννα βισση, αντωνης ρεμος, StandByGreece


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6033 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6616 s // Total time: 3.2649 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X