Βίσση - Ρέμος: Στο Προεδρικό μετά από πρόσκληση του Νίκου Αναστασιάδη


Βίσση - Ρέμος: Στο Προεδρικό μετά από πρόσκληση του Νίκου Αναστασιάδη

Τι δήλωσαν οι δυο καλλιτέχνες;

Συγκίνηση και περιφάνια ένιωσαν όλοι όσοι βρέθηκαν χθες βράδυ στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας για να στηρίξουν την προσπάθεια για ενίσχυση των πυρόπληκτων στην Ελλάδα που διοργάνωσε η πλατφόρμα Stand By Greece.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγο πριν την μεγάλη συναυλία υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο οι οποίοι και αυτοί με την φωνή τους στήριξαν την προσπάθεια όλων των Κυπρίων.

Διαβάστε επίσης: StandbyGreece: Δείτε τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας

Η Άννα Βίσση σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, μετά τη συνάντηση, είπε, μεταξύ άλλων, ότι "είμαστε ιδιαιτέρως συγκινημένοι και περήφανοι που η Κύπρος κάνει μια τέτοια κίνηση, τα ΜΜΕ, ο Πρόεδρος, όλοι. Το νησί μου είναι σπουδαίο νησί".

Ο Αντώνης Ρέμος είπε πως: "νιώθω ευλογημένος που η Κύπρος, όλοι οι Κύπριοι, ο Πρόεδρος, τα ΜΜΕ συσπειρωθήκαν με όλο τον κόσμο για να δώσουν μια τεράστια βοήθεια σε έναν τόπο που χρειάζεται πολλή αγάπη και στήριξη. Και εσείς τα προσφέρετε απλόχερα όλα αυτά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ως Έλληνας και στέκομαι προσοχή μπροστά στη μεγάλη σας αγάπη".

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Από νωρίς το απόγευμα βρίσκεται στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας [εικόνες & βίντεο]

Οι δύο καλλιτέχνες τόνισαν το πρόβλημα που υπάρχει στην Ελλάδα με τους άστεγους, μετά τις πυρκαγιές, όπου εκατοντάδες άνθρωποι έχασαν τα σπίτια τους, σημειώνοντας ότι θα χρειαστεί μεγάλη ανοικοδόμηση, ενώ αναφέρθηκαν στον ανείπωτο πόνο δεκάδων οικογενειών που έχασαν οικείους στις καταστροφικές πυρκαγιές.

Τέλος, ευχήθηκαν αυτή να ήταν η τελευταία κακή στιγμή για την Ελλάδα και παρότρυναν τις Αρχές, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, να λάβουν προληπτικά μέτρα προς αποφυγήν τέτοιων τραγικών καταστάσεων στο μέλλον.

Tags STAND BY GREECE, Νίκος Αναστασιάδης, αννα βισση, αντωνης ρεμος, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4608 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4385 s // Total time: 2.8993 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X