Τo ξενοδοχείο Londa λανσάρει υψηλής τεχνολογίας θεραπείες προσώπου


Τo ξενοδοχείο Londa λανσάρει υψηλής τεχνολογίας θεραπείες προσώπου

Yπόσχονται άμεσα, ορατά και μακράς διαρκείας αποτελέσματα

Το Spa του ξενοδοχείου Londa είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το λανσάρισμα των καινούργιων επαναστατικών θεραπειών προσώπου Biotec των Elemis. Η πολυτελής και πολυαγαπημένη Βρετανική  σειρά καλλυντικών περιποίησης προσώπου έχει συνδυάσει ένα ισχυρό μείγμα από βιο-ηλεκτρική τεχνολογία, ενεργά συστατικά και το άγγιγμα που μπορεί να μεταμορφώσει και να αποκαλύψει μια νέα γενιά θεραπειών προσώπου οι οποίες υπόσχονται άμεσα, ορατά και μακράς διαρκείας αποτελέσματα.

Αυτές οι καινοτόμες μη επεμβατικές θεραπείες ενισχύουν την ικανότητα του δέρματος να διορθώνει και να ανανεώνει το δέρμα όταν απαθή κύτταρα, εξασθενημένα από την έκθεση στον ήλιο, προχωρημένη ηλικία και άγχος, χρειάζονται νέα διέγερση και βοήθεια για επανεκκίνηση στην πλήρη απόδοση τους.

Η Elemis Biotec εφαρμόζει πέντε τεχνολογίες με ένα μόνο μηχάνημα, η κάθε μια αποσκοπεί σε συγκεκριμένες ανάγκες του δέρματος και ενεργεί σε τέλεια συνεργία με το φυσικό και βιο-ηλεκτρικό πεδίο του δέρματος για ορατά αποτελέσματα.

H Elemis έχει συνδυάσει την επιστήμη της προηγμένης βιο-ηλεκτρικής τεχνολογίας και των ενεργών συστατικών υψηλής ισχύος με τη μοναδική πρακτική θεραπεία για να αποκαλύψει μια νέα γενιά θεραπειών προσώπου. Το Spa του ξενοδοχείου Londa παρουσιάζει 8 θεραπείες προσώπου στο μενού θεραπειών BIOTEC, για άτομα που προσδοκούν να βελτιώσουν δραματικά την υγεία του δέρματός τους:

BIOTEC FIRM-A-LIFT

Η σούπερ θεραπεία λίφτινγκ που βοηθά τη σύσφιξη του χαλαρού δέρματος.

BIOTEC LINE ERASER

Ισχυρή αναζωογονητική και κλινικά αποδεδειγμένη περιποίηση προσώπου που "σιδερώνει" αποτελεσματικά τις ρυτίδες και γεμίζει τις γραμμές.

BIOTEC SKIN RESURFACER

Μια επαναστατική θεραπεία προσώπου που αποσκοπεί να μειώσει τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο, τις διχρωμίες και τις κηλίδες γήρανσης.

BIOTEC RADIANCE RENEW

Μια θεραπεία που ενισχύει την ακτινοβολία του προσώπου και ενεργοποιεί τα κουρασμένα, θαμπά και στρεσαρισμένα δέρματα.

BIOTEC BLEMISH CONTROL

Ένας βαθύς καθαρισμός για το πρόσωπο που αποτοξινώνει το δέρμα και επιδιορθώνει το φθαρμένο ιστό.

BIOTEC SENSITIVE SKIN SOOTHER

Θεραπεία κατά της ερυθρότητας που καλμάρει και καταπραύνει το ευαίσθητο δέρμα.

BIOTEC SUPER-CHARGER FOR MEN

Αυτή η θεραπεία προσώπου έχει ως σκοπό την αποσυμφόρηση, την αντιγήρανση και την απομάκρυνση της κούρασης από την ανδρική επιδερμίδα.

BIOTEC ANTI-PIGMENT BRIGHTENER

Αυτή η ισχυρή θεραπεία έχει ως σκοπό την απομάκρυνση της μελανίνης και της ορατής θαμπάδας αλλά και τη μείωση των σημαδιών γήρανσης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για διευθέτηση ραντεβού παρακαλώ αποταθείτε στο Spa του ξενοδοχείου Λόντα στο τηλέφωνο: 25 86 55 61 / spa@londahotel.com.

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή 08:00 - 20:00
Σαββατοκύριακα, αργίες 09.00 - 20:00

Tags elemis, londa hotel, biotec elemis, beauty, treatments, face, προσωπο, Ομορφια, θεραπεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6927 s (231 Queries.) // Parse time: 2.5272 s // Total time: 5.2199 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X