10 χρόνια δημιουργίας με την υπογραφή του Hairspray


10 χρόνια δημιουργίας με την υπογραφή του Hairspray

Και το κομμωτήριο το γιορτάζει την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, με ένα ξεχωριστό street party στους χώρους του

10 χρόνια αφοσίωσης, 10 χρόνια δημιουργίας, 10 χρόνια υπέροχων στιγμών.

Το κομμωτήριο Hairspray δεν είναι ένα απλό κομμωτήριο. Είναι ένας χώρος που αγαπά να βλέπει τους ανθρώπους στα καλύτερά τους. Δεν ξεχωρίζει  μόνο για το ταλέντο που διαθέτει η ομάδα του και για το πάθος που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους του. Ξεχωρίζει πρωτίστως, για την αγάπη και τον ενθουσιασμό με τον οποίο αντιμετωπίζει τον κάθε άνθρωπο που περνά το κατώφλι του. 

Είναι γι’ αυτό που όλα αυτά τα χρόνια, ο Μιχάλης Ηλιάδης και η ομάδα του, έχουν δημιουργήσει με τους πελάτες τους μια σχέση αλληλοσεβασμού και εμπιστοσύνης, μια σχέση που στόχο έχει να μείνει αναλλοίωτη στην διάρκεια των χρόνων.

Η ομάδα του κομμωτηρίου Hairspray βάζοντας πλώρη για τα επόμενα επιτυχημένα 10, γιορτάζει την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, με ένα ξεχωριστό street party στους χώρους του κομμωτηρίου, ευχαριστώντας το κοινό του που το στηρίζει εδώ και 10 ολόκληρα χρόνια.

Το event, το οποίο διοργανώνει η Cal Creative Communication, στηρίζουν: Kevin Murphy, Kerastase Paris, Seamless Hair Extensions, ghd και Diva Professional Styling.

Για περισσότερες πληροφορίες: 22525527, www.hairspray.com.cy

Tags Hairspray, hair, beauty, μαλλιά, Ομορφια, κομμωτήριο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα

Query time: 2.3309 s (223 Queries.) // Parse time: 1.5973 s // Total time: 3.9282 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X