Το παραμυθένιο δεύτερο φόρεμα που έβαλε η Chiara Ferragni στο γάμο της!


Το παραμυθένιο δεύτερο φόρεμα που έβαλε η Chiara Ferragni στο γάμο της!

Γεμάτο  στίχους από το τραγούδι που της είχε γράψει ο σύζυγός της!

Η Chiara Ferragni δεν θα μπορούσε να μην αλλάξει  φόρεμα την ημέρα του γάμου της μετά το εντυπωσιακό λευκό νυφικό Dior που φόρεσε κατά τη διάρκεια του μυστηρίου.

Η πασίγνωστη fashion blogger εμπιστεύθηκε τον οίκο Dior και για το δεύτερο φόρεμά της, το οποίο είχε ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για εκείνη, καθώς είχε πάνω κεντημένα σύμβολα πολύ σημαντικά για εκείνην και το σύζυγό της, καθώς επίσης και στίχους από το τραγούδι που είχε γράψει ο Fedez για εκείνην προκειμένου να της κάνει πρόταση γάμου.

Ο οίκος Dior έγραψε για αυτή τη δημιουργία: “Μία απόδειξη της ιστορίας αγάπης της Chiara Ferragni και του Fedez, αυτή η εντυπωσιακή βραδινή δημιουργία από νυφικό τούλι που σχεδιάστηκε αποκλειστικά από τη Maria Grazia Chiuri για τις γαμήλιες εκδηλώσεις. Από ένα μάτι σε ένα μικρό λιοντάρι, που αντιπροσωπεύει το γιο τους Leone, μαζί με τους στίχους του τραγουδιού “Favorisca i Sentimenti” που γράφτηκε από τον Fedez, αυτά τα λεπτά κεντήματα περιγράφουν συμβολικά και ρομαντικά βασικές στιγμές στη ζωή του νεαρού ζευγαριού…”

Tags Chiara Ferragni, dior, φόρεμα, Νυφικο, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3842 s (250 Queries.) // Parse time: 0.9612 s // Total time: 3.3454 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X