Ελεονώρα Μελέτη: Η σπάνια εικόνα που ανήρτησε με τη νεογέννητη κορούλα της, Αλεξάνδρα!


Ελεονώρα Μελέτη: Η σπάνια εικόνα που ανήρτησε με τη νεογέννητη κορούλα της, Αλεξάνδρα!

Η έξοδος με Ελληνίδα παρουσιάστρια έχοντας στην αγκαλιά τα μωράκια τους

Η Ελεονώρα Μελέτη διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς ζει την εμπειρία της μητρότητας για πρώτη φορά, κρατώντας στην αγκαλιά της εδώ και μερικούς μήνες την όμορφη κορούλα της. Η παρουσιάστρια όπως συνηθίζει να κάνει, συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες μαζί με την κόρη της, στις οποίες όμως δεν φαίνεται το πρόσωπό της.

Πρόσφατα η αγαπημένη παρουσιάστρια με αφορμή τα δέκα χρόνια φιλίας της με την επίσης παρουσιάστρια Φλορίντσα Πετρουτσέλι, δημοσίευσε το πιο τρυφερό στιγμιότυπο, στο οποίο βλέπουμε τις δύο παρουσιάστριες να κρατάνε τα παιδάκια τους και να μην μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους. Την ίδια φωτογραφία δημοσίευσε στον δικό της προσωπικό λογαριασμό η Φλορίντα Πετρουτσέλι με τις δύο να αφήνουν τα πιο συγκινητικά μηνύματα στις λεζάντες.

Διαβάστε επίσης: Φλορίντσα Πετρουτσέλι: Ποζάρει με μαγιό πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης της!

Η Ελεονώρα Μελέτη χαρακτηριστικά έγραψε στη φωτογραφία: Αγαπημένη μου, πριν 10 χρόνια σε γνώρισα στα γραφεία του starchanneltv... από τότε οι ζωές μας έχουν περάσει πολλά, όμορφα, δύσκολα, αναπάντεχα... όλα όμως σε μια παράλληλη διάσταση και με πολλές ομοιότητες... σήμερα, να που βγήκαμε πρώτη φορά με τα κορίτσια μας, που έχουν ούτε 3 μήνες διαφορά... και να σου πω κάτι μου μόνο εσύ θα καταλάβεις “ΤΑΝΤΟ”.

Ενώ η Φλορίντα Πετρουτσέλι έγραψε: Αγαπητή μου μετά από τόσα χρόνια φιλίας και αγάπη τώρα μας δένει κάτι ακόμη μεγαλύτερο! Μας περιμένουν υπέροχες στιγμές!! 10χρονιαμαζι supermama happylife.

Δείτε πιο κάτω την ανάρτηση:

Tags ελεονορα μελετη, Φλορίντα Πετρουτσέλι, παρουσιαστρια, διασημοι, celebrities, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1274 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3369 s // Total time: 2.4643 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X