Γνωστή τραγουδίστρια είναι έγκυος στο τρίτο της μωράκι! Ποιά είναι;


Γνωστή τραγουδίστρια είναι έγκυος στο τρίτο της μωράκι! Ποιά είναι;

Το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού περιμένει το τρίτο της παιδάκι και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Ο λόγος για την Jessica Simpson, η οποία είναι ήδη μητέρα δύο παιδιών, του 5χρονου Ace Knute και της 6χρονης Maxwell Drew και σε λίγους μήνες θα κρατάει στα χέρια της τον καρπό του έρωτά της με τον Eric Johnson.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε το ευχάριστο νέο μαζί με τους ακόλουθούς της στα κοινωνικά δίκτυα. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια θέλησε να ανακοινώσει το νέο δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Διαβάστε επίσης: Επώνυμη Ελληνίδα είναι έγκυος και το αποκάλυψε on air! [βίντεο]

Αρχικά ανήρτησε μια φωτογραφία με τα δύο τις παιδάκια γράφοντας: “SURPRISE…”, στη συνέχεια μια άλλη, επίσης με τα παιδάκια της να βρίσκονται ανάμεσα σε ροζ μπαλόνια και να σχολιάζει: “ Αυτό το μικρό κοριτσάκι θα μας κάνει μια πενταμελή οικογένεια. Δεν θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο ευτυχισμένοι να ανακοινώσουμε αυτήν την πολύτιμη ευλογία της ζωής”. Στην τρίτη φωτογραφία βλέπουμε την ίδια να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα .

Όπως ήταν λογικό οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να δείξουν την αγάπη τους στην τραγουδίστρια και να της δώσουν τις καλύτερες ευχές για αυτό το νέο κομμάτι της ζωής της που θα ξεκινήσει.

Δείτε πιο κάτω τις αναρτήσεις:

Tags jessica simpson, ΕΓΚΥΟΣΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, τραγουδιστρια, διασημοι, celebrities, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6389 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2495 s // Total time: 2.8884 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X