Στην Κύπρο Ευρυδίκη, Δέσποινα Ολυμπίου και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου! [εικόνες]


Στην Κύπρο Ευρυδίκη, Δέσποινα Ολυμπίου και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου! [εικόνες]

Που τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του ilovestyle.com στη Λεμεσό;    

Το Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου η Μουσική Σκηνή Notes άνοιξε τις πόρτες του με τις live εμφανίσεις του όπου φέτος υπόσχεται ακόμη πιο μοναδικές βραδιές διασκέδασης καθώς μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου θα βρίσκονται η Ευρυδίκη και η Δέσποινα Ολυμπίου. 

Ο φωτογραφικός φακός του ilovestyle.com απαθανάτισε τους Ευρυδίκη, Δέσποινα Ολυμπίου και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στο κατάστημα Replay στη Λεμεσό όπου βρέθηκαν εκεί για να κάνουν τις αγορές τους από τη νέα φθινοπωρινή collection Replay.

H Ευρυδίκη, o Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Δέσποινα Ολυμπίου, με ανεβασμένη διάθεση δοκίμασαν τα ρούχα της νέας συλλογής Φθινόπωρο Χειμώνας 2018, επιλέγοντας denim, cargo και chinos παντελόνια, τοπ, t-shirts και ιδιαίτερα κομμάτια με έντονη προσωπικότητα, που θα αναδείξουν κάθε τους εμφάνιση. Με μεγάλο ενδιαφέρον δοκίμασαν και τη νέα συλλογή παπουτσιών Replay, η οποία φέτος εντυπωσιάζει με το δυναμικό design, την άνεση και τα μοναδικά σχέδια, που θα ολοκληρώσουν το casual loοκ τους, σε κάθε βήμα: στην καθημερινότητα ή ακόμη και στη συναυλία!

Δείτε στην πιο κάτω gallery τις εικόνες: 

Tags κωνσταντίνος χριστοφόρου, ευρυδικη, Δέσποινα Ολυμπίου, replay, λεμεσος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9440 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4215 s // Total time: 2.3655 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X