Η συγκινητική αποκάλυψη Ελληνίδας ηθοποιού στην εκπομπή της Σκορδά: "Υιοθετώ ένα παιδάκι τώρα" [βίντεο]


Η συγκινητική αποκάλυψη Ελληνίδας ηθοποιού στην εκπομπή της Σκορδά: "Υιοθετώ ένα παιδάκι τώρα" [βίντεο]

Σε διαδικασία υιοθεσίας ενός αγοριού στην ίδια περίπου ηλικία με τον βιολογικό της γιο

Πρόκειται για μία πολύ αγαπημένη ηθοποιό στην Ελλάδα, η οποία αν και έγινε γνωστή μέσα από ρόλους της στην τηλεόραση, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να κάνει ως επί το πλείστον θεατρικές δουλειές. 

Ο λόγος για την Ευδοκία Ρουμελιώτη και τον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη, οι οποίοι πρόκειται να υιοθετήσουν σύντομα ένα παιδάκι, όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. 

Υιοθετώ ένα παιδάκι τώρα με τον άντρα μου. Είχαμε αποφασίσει κι εγώ κι ο σύζυγός μου να το κρατήσουμε για μας, για την οικογένειά μας και τους κοινούς μας φίλους αλλά τον τελευταίο καιρό συναντώ πολλούς ανθρώπους, όπως και διαβάζω συνεντεύξεις από πολλούς ανθρώπους που εκτιμώ για τη δουλειά τους και λένε πως "δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί" που έχουν μπει σε μια διαδικασία εξωσωματικής, την οποία καταλαβαίνω αλλά εμείς οι γυναίκες καμιά φορά ξεπερνάμε το όριο και φτάνουμε σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό εξωσωματικών που αυτό τσακίζει τις γυναίκες και θέλω να πω ότι γονιός δεν είναι μόνο αυτός που γεννάει ένα παιδί, είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί...”, δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. 

Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το youweeklygr: 

Tags Ευδοκία Ρουμελιώτη, Νικηφόρος Χαραγκιώνης, υιοθεσια, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2906 s (233 Queries.) // Parse time: 0.8619 s // Total time: 3.1525 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X